Putins ir pazudis; viņš neesot redzēts kopš 9. novembra

Portāls nra.lv 15.novembris 2022, 20:20
 
Halloween party at a bar in Lviv, Ukraine, 30 October 2022 / SCANPIX
"Vladimirs Putins ir pazudis. Viņš kopš 9. novembra vairs nav redzams TV ekrānos, lai gan pēdējās nedēļās viņš TV bija redzams katru dienu. Viņa aktivitātes neatspoguļo pat Kremļa vietne, izņemot fotoattēlu, kas, iespējams, ir uzņemts agrāk, " raksta euractiv.com.

Šī nav pirmā reize, kad Krievijas prezidents Vladmirs Putins pazūd. Arī iepriekš ir bijis, ka viņš uz kādu laiku ir pazudis no mediju telpas. Tomēr šī ir pirmā reize kopš 24. februāra, kad viņš tik ilgi nerādās sabiedrībā.

V. Putins nedevās uz pašreiz notiekošo G20 samitu Indonēzijā, savā vietā aizsūtot ārlietu ministru Sergeju Lavrovu. Lavrovs šodien steidzīgi pametis Bali.

"Ņemot vērā notiekošo, iespējams, Putins baidās pamest Kremli, jo atceras 1991. gada augusta notikumus, kas risinājās, kamēr Mihails Gorbačovs atradās atvaļinājumā Krimā. Vai arī atceras valsts apvērsuma mēģinājumu 1964. gadā, Ņikitam Hruščovam atgriežoties no brīvdienām Abhāzijā. Putina prombūtne no publiskās sfēras viņam noteikti nenāk par labu. Tas rada arī baumas sabiedrībā - līdzīgi kā padomju laikos, kad cilvēki domāja, vai Brežņevs, Čerņenko vai Andropovs vēl ir dzīvi. Kamēr jūs šo lasāt, iespējams, Putins atkal gozējas mediju uzmanībā. Bet uz īsu brīdi mēs varējām iedomāties labāku pasauli bez viņa, vai ne?" retoriski jautā euractiv.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas