Sipeniece parāda, ko sastrādājuši viņas mīluļi

tautaruna.lv 15.novembris 2022, 15:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Radio balss un TV personība Baiba Sipeniece - Gavare saviem sociālā tīkla instagram sekotājiem parādījusi, ko sastrādājuši viņas mājas mīluļi.
"Suņi ir sirdsēdāji!Šie konkrētie pilnīgi noteikti. Cik daudz smieklu,sirsnības un jautrības viņi ienes mūsmājās nevar nomērīt ,jo nav tādas mērvienības. Es 1000 un vienu reizi labāk pērku jaunus zābakus un suņu gultas ,nekā maksāju rēķinus pie geštalterapeita(bez šīs profesijas noniecināšanas) meklējot dzīves gaišo pusi! Nu ok.zābaki BIJA smuki,žēl bij,bet tās acis..." tā pie video, kurā iemūžināts, kā viņas mājas mīluļi sagrauzuši zābakus, raksta radio balss.

"Tas ir tik smieklīgi...man kolēģīte no rīta stāsta,ka dzirdējusi pa radio,ka suņuki Baibu atstājuši bez siltiem zābaciņiem. Es saku-tie divi ir rittīgi labie,parasti gan gultas plosa, ieiešu profilā palūrēšu, varbūt ir kaut ko ielikusi...uuuun....šeku reku. Rīt rādīšu viņai-smiesimies kopā," norādījusi kāda komentētaja.

"Baiba, paldies tev šis uzjautrina, bet arī tevi apbrīnoju par pacietību. Mīlestība dara savu un piedod visu," raksta kāda cita instagram lietotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas