Alvis Hermanis ironizē par Putina "talantu"

tautaruna.lv 15.novembris 2022, 14:15
 
AFP/SCANPIX/LETA
Jaunā Rīgas teātra režisors Alvis Hermanis sociālajā tīklā instagram publicējis ierakstu, kurā izteicies par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
"Jo ilgāk Putins paliks pie varas Krievijā, jo mums Latvijā, Ukrainā un citur pasaulē tikai labāk. Manas dzīves laikā (kā minimums) Krievija nebūs uzticama valsts jebkurā gadījumā," publikācijā sociālajā tīklā instagram raksta A.Hermanis.

"Un neviens tik veiksmīgi un efektīvi nemāk novājināt to valsti kā Putins. Viņam ir tiešām talants uz to un esmu pārliecināts - daudzas jaunas un svaigas idejas šai sakarā. Un nevajag viņam traucēt. Ilgtermiņā tas mums tikai izdevīgi," norāda režisors.

"Alvi, tas izklausas naivi. Tas ir tā kā dzīvot blakus ar veco noliktavu ar himikātiem un priecāties, kā ar laiku tai vājinās konstrukcijas ) Ekstremālie piedzīvojumi garantēti," pie ieraksta norādījis kāds komentētājs.

Jau vēstīts, ka intervijā ziņu aģentūrai LETA par Krievijas nākotni izteicies arī Stokholmas Austrumeiropas pētījumu centra direktors Fredriks Lējdkvists. Viņa viedokli par Krievijas nākotni varat lasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas