Atklāj, ko Trampa bijusī sieva darīja vakarā pirms nāves

tautaruna.lv 15.jūlijs 2022, 19:30
 
Scanpicx
Bijusī Donalda Trampa sieva 73 gadus vecā Ivana Trampa tika atrasta mirusi Ņujorkas savrupnamā pēc sirds apstāšanās ceturtdien, ziņo portāls "Dailymail.com".

Ivana Trampa šķita labā garastāvoklī, taču bija nogurusi un pasūtīja tikai nedaudz ēdiena, kad pusdienoja savā iecienītākajā Ņujorkas restorānā dažas stundas pirms viņa tika atrasta mirusi. Ivana dzīvoja Manhetenas izsmalcinātajā Upper East Side, restorāna īpašniece sacīja, ka viņa vakariņojusi ar viņu trešdienas vakarā — dienu pirms nāves.

Ivana, bijušā prezidenta Donalda Trampa bijusī sieva, šķita labā noskaņojumā, taču "varbūt izskatījās nedaudz nogurusi" un pasūtīja "ļoti, ļoti mazu ēdiena daudzumu", pirms paņēma čeku un devās mājās, stasta tuvējā itāļu restorāna Altesi's īpašniece.

Ivana ļoti atbalstīja vietejos mazos uzņēmumus. Darbinieki teica, ka Ivanas nāve ir pēkšņa, viņa ar nepacietību gaidīja ceļojumu uz Sentropezu.

Ceturtdien, kāpjot pa kāpnēm savā mājā, uzņēmēja un bijusī modele mira no sirds apstāšanās.

Ceturtdien viņu guļam kāpņu telpā pēcpusdienā atrada kāda darbiniece, kas ieradās darbā, atslēdza durvis, atklāja, ka viņa neelpo, un izsauca policiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas