3 zodiaka zīmes, kurām ir vislielākās problēmas ar alkoholu

tautaruna.lv 15.jūlijs 2022, 3:30
 
pexels.com
Astrologi atzīst, ka vislielākā nosliece uz alkoholismu pastāv tieši ūdens zīmju pārstāvjiem - Vēžiem, Zivīm un Skorpioniem, vēsta "Psychree".

Ūdens zīmēm pastāv daudz lielāka iespēja nekā citām zodiaka zīmēm kļūt par alkoholiķiem, jo viņi ir sentimentāli cilvēki. Alkohols palīdz viņiem justiem mierīgāk un labāk.

Astrologi norāda, ka ūdens zīmes nedrīkst lietot alkoholu vienatnē, jo tās reibuma stāvokli ir spējīgas uz dažādām absurdām lietām.

Neatkarīgi no tā, cik vecas ir Zivis , jebkurā pasākumā, kurā ir iesaistīts alkohols, viņām ir nepieciešams kāds cilvēks, kas viņas pieskatīs. Reibuma stāvoklī Zivis ir neprognozējamas.

Tikmēr Vēžiem ir nepieciešama kompānija, jo viņiem ļoti garšo alkoholiskie dzērieni. Vēži mēdz pārmērīgi daudz lietot alkoholu. Lietojot alkoholu kopā ar Vēžiem, ir jābūt ļoti uzmanīgiem, jo viņi var kļūt ļoti emocionāli, ja viņiem kaut kas tiks aizliegts.

Tikmēr Skorpioni līdzīgi kā Zivis var būt ļoti neprognozējami. Viņi ir spējīgi iekulties problēmās. Tomēr šīs zodiaka zīmes pārstāvji reibuma stāvoklī nebūs agresīvi. Viņi spēj vienā brīdi smieties vēderu turēdami, bet nākamajā skumt un raudāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:39

Jaunākās diskusijas