Vai bijušo Krievijas prezidentu pametusi sieva?

tautaruna.lv 15.jūlijs 2022, 17:30
 
Scanpicx
Bijušais Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs drīzumā varētu kļūt par vecpuisi. Internetā vairākkārt izplatījušās baumas par bijušā Krievijas Federācijas prezidenta šķiršanos no sievas Svitlanas, raksta portāls "pravda.com.ua".

Kārtējo reizi Krievijas žurnālistes un aktīvistes Olgas Romanovas socialā tīkla "Facebook" profilā parādījusies informācija par Medvedevu laulības izjukšanu. Viņa, atsaucoties uz Dossier izmeklēšanas centra avotiem, apgalvo, ka tā bijusi Svitlana, kas iniciējusi šķiršanos. Iemesls tam acīmredzot ir izmaiņas ticīgo uzvedībā pēc kara Ukrainā.

Tajā pašā laikā sociālaja vietnē "Telegram" kanāls GeneralSVR(rezerv) ziņoja par Medvedevu laulības iziršanu dažas dienas iepriekš. Pēc viņu rīcībā esošās informācijas, Svitlana nolēmusi šķirties pēc... Medvedeva pašnāvības mēģinājuma , par kuru informācija parādījās tajā pašā telegrammā 28. jūnijā.

GeneralSVR(rezerve) nesen ziņoja arī par Dmitrija Peskova šķiršanos no sievas Tetjanas Navkas. Tiek apgalvots, kašķiršanās iniciatore, tāpat kā Medvedeva gadījumā, ir tieši sieviete.

Pagaidām nav konkrēta apstiprinājuma ne baumām par abu amatpersonu šķiršanos, ne arī informācijas par Medvedeva pašnāvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas