Miljardiera Īlona Maska tēvam ir bērni no audžumeitas

tautaruna.lv 15.jūlijs 2022, 14:30
 
Scanpicx
Biznesa superzvaigznes Īlona Maska tēvs, 76 gadus vecais Erols Masks intervijā izdevumam "The Sun" pastāstīja, ka viņam ir otrs bērns no adoptētās meitas, 35 gadus vecās Jenas Besidenhūtas.

Pēc viņa paša vārdiem, 2019. gadā Jenai piedzima meitiņa. Bērns bija neplānots. Interesanti, ka Erolam jau ir bērns ar Jenu, kura dzimusi 2018. gadā. Zēnu sauc Eliots Rašs.

Kā atzīst Erols, neplānotās meitas gadījumā viņš DNS testu neveica, jo meitene "bija precīza Eliota kopija".

Erols Masks ir 41 gadu vecāks par savu adoptēto meitu. Viņš dzīvoja kopā ar Jenas māti Heidiju 18 gadus. Šajā laikā viņiem bija divi kopīgi bērni.

Daudzbērnu tēvs teica, ka nedzīvo kopā ar Jenu, bet viņi uztur kontaktus.

"Es gribētu, lai viņi šeit dzīvotu. Jena ieradās ciemos pirms sešiem mēnešiem un pavadīja šeit dažas dienas. Un tad bērni man sāka krist uz nerviem , " sacīja Erols, piebilstot, ka tad, kad bērnu nav blakus, viņam joprojām viņi pietrūkst.."

Īlona Maska tēvs neslēpj, ka citi viņa bērni nav apmierināti ar šo situāciju, jo " viņiem Jena ir māsa ". " Viņiem tas joprojām nepatīk. Viņi jūtas mazliet dīvaini , " sacīja Erols.

" Vienīgā lieta, kuras dēļ mēs esam uz Zemes, ir vairošanās. Ja man būtu iespēja tikt pie vēl viena bērna, neredzu iemeslu to nedarīt , " Erols teica.

Atgādināsim, ka Erols kopā ar Meju Masku dzīvoja 9 gadus. Šajā laikā pārim piedzima trīs bērni: dēli Īlons, Kimbels un meita Toska. Kā vēlāk atzina Meja, Erols bieži esot pacēlis roku pret viņu. Pirmo reizi tas notika medusmēneša laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas