Slavens reperis atklāj, kāpēc baidās kļūt par tēvu

tautaruna.lv 4.jūnijs 2022, 18:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārais reperis Post Malone pirms kāda laika paziņoja, ka kļūs par tēvu savam pirmdzimtajam. Šobrīd viņš nācis klajā ar paziņojumu, ka ir par to visai nobažījies, vēsta portāls "Daily Mail".

Reperis nesen intervijā atzina, ka ir priecīgs par to, ka kļūs par tēvu, tomēr tajā pašā laikā viņš ir nobažījies par vienu nozīmīgu lietu.

Viņš intervijā atklāja, ka viņu nomāc pašreizējais stāvoklis pasaulē un, ka tā ir "traka vieta, kur audzināt bērnu".

"Es esmu pārbijies. Ir tāda sajūta, ka tuvojas apokalipse, it īpaši šeit, Losandželosā," pauda reperis. Viņš atzina, ka jūtas pavisam droši Jūta, pilsētā no kuras viņš nāk, bet ne Losandželosā.

"Es nezinu, kas tieši notiks, bet šis ir vienkārši traks, traks, traks laiks. Kad es Losandželosā izeju ārā un dzirdu troksi, es jautāju: "Kas tas bija par toksni?"."

Reperis atzina, ka ne tikai notiekošas Losandželosā viņu satrauc, bet arī tas, kas pēdējā laikā vispār ir noticis un notiek pasaulē.

"Pasaule ir nokaitēta. Ir slimība. Ir cilvēki, kas cenšas viens otru par neko sāpināt. Es nezinu. Tā ir traka pasaule un tā ir traka vieta, kur audzināt bērnu. Es domāju, ka jebkurš vecāks šim piekristu."

Reperis Post Malone 3. maijā intervijā medijam TMZ apstiprināja, ka viņš un viņa draudzene gaida savu pirmdzimto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:31

Jaunākās diskusijas