"Mēs reizēm dzeram viens otra asinis"; zvaigžņu pāra paziņojums šokē fanus

tautaruna.lv 1.maijs 2022, 14:30
 
EPA/Scanpix/Leta
Aktrise Megana Foksa pirms kāda laika paziņoja, ka ir saderinājusies ar mūziķi Machine Gun Kelly. Priecīgo notikumu aizēnoja neparastais bildinājums jeb rituāls, kas tajā tika veikts. Šobrīd zvaigžņu pāra fani neslēpj sašutumu un šoku par to, ko abi mīļotie dara ikdienā, ziņo "Daily Mail".

Aktrise Megana Foksa klajā nāca ar visai neparastu paziņojumu.

Viņa ar savu saderināto mēdz veikt dažādus rituālus, kā rezultātā viņi "dzer" viens otra asinis.

Šāds paziņojums neatstāja vienaldzīgos. Zvaigžņu pāra fani bija vienlaicīgi gan šokā, gan samulsuši par to, ko paziņoja Megana.

Lai kliedētu baumas un mazinātu fanu satraukumu, Megana beidzot nolēmusi paskaidrot, vai tā ir taisnība un kāpēc pāris mēdz dzert viens otra asinis.

"Tātad, es domāju, ka viena otra asiņu dzeršana var mulsināt cilvēkus. Viņi mūs iztēlojas ar kausiem rokās un mēs kā "Troņu spēlēs" dzeram viens otra asinis. Tie ir tikai daži pilieni, bet jā, mēs reizēm rituālu nolūkos dzeram viens otra asinis."

Aktrise skaidro, ka tas viss notiek kontrolēti un viņi "dzer" tikai pāris pilienus asiņu.

"Tas viss notiek kontrolēti, piemēram, mēs izlejam dažus asins pilienus un katrs tos izdzeram."

Foksa min, ka viņa ir aizrāvusies ar taro kārtīm un astroloģiju. Tāpēc viņa bieži vien veic dažādus rituālus. Visi rituāli tiek veikti apzināti un konkrētu iemeslu vadīti.

Jau vēstījām, ka Megana Foksa par savu saderināšanos ar reperi Machine Gun Kelly paziņoja sociālajā medijā "Instagram". Fani bija vienlaikus gan priecīgi par pāra paziņojumu, gan mazliet šokēti. Neizpratni faniem radīja tas, ka Megana atzina, ka pēc bildinājuma viņi esot dzēruši viens otra asinis, lai atzīmētu notikumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas