"Tas ir super dīvaini"; Meganas Foksas bildinājums šokē fanus

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 21:15
 
AFP/Scanpix
Aktrise Megana Foksa paziņojusi, ka ir saderinājusies ar mūziķi Machine Gun Kelly. Par spīti priecīgajam notikumam vairāki slavenību fani ir šokēti par notikušo viena iemesla dēļ.

35 gadus vecā aktrise par priecīgo notikumu pavēstīja sociālajā medijā "Instagram". Kā zvaigzne atklāja, tad bildinājums noticis 11. janvārī.

Viņa sociālajā medijā publiskoja kadrus no bildinājuma brīža.

Fani bija vienlaikus gan priecīgi par pāra paziņojumu, gan mazliet šokēti. Neizpratni faniem radīja tas, ka Megana atzina, ka pēc bildinājuma viņi esot dzēruši viens otra asinis, lai atzīmētu notikumu.

"2020. gada jūlijā mēs sēdējām zem šī banānu koka. [...] Mēs aizmirsām par sāpēm, ar kurām saskārāmies tik īsā, ārprātīgā laika posmā. Nezinot par darbu un upuriem, ko no mums prasīs attiecības, bijām apreibuši no mīlestības. Un karmas. Kaut kā pēc pusotra gada kopā, izejot kopā cauri ellei, mēs smējāmies tik ļoti, kā es nekad to nebūtu iedomājusies, viņš lūdza man apprecēt viņu. [...] es teicu jā... un tad mēs dzērām viens otra asinis."

Tieši pēdējais teikums radīja neizpratni daudziem pāra faniem. "Ko jūs dzērāt?", "Ko es tikko izlasīju?" Fani vairākkārt to jautāja Meganai, cerot izdzirdēt atbildi.

"Es nedomāju, ka tas ir joks. Zinot, kādi viņi ir, viņi tiešām to varēja izdarīt. Viņi ir tik dīvaini," atzina, kāda komentētāja.

"Tas ir super dīvaini."

"Tas ir dēmoniski."

"Kādam ir jāzvana bērnu un ģimenes dienestiem. Viņas bērni nevar būt drošībā ar to, kas te bija rakstīts," satraukta bija fane.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Mūziķis aktrisei dāvāja īpašu saderināšanās gredzenu. Tas veidots no diviem dārgakmeņiem. Smaragds simbolizē Meganas Foksas zodiaka zīmes akmeni. Savukārt dimants ir paša Machine Gun Kelly zodiaka zīmes akmens.

Machine Gun Kelly atklāja, ka izvēlējās Meganu bildināt zem banānu koka, jo tieši tur viņi esot viens otrā iemīlējušies.

Megana Foksa ar Machine Gun Kelly ir kopā pusotru gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas