Bēgle jau 20 gadus meklē labdari, kura pasniedza īpašu aploksni

tautaruna.lv 1.maijs 2022, 9:30
 
Ekrānuzņēmums
Jauna sieviete Ajda Zugaja jau vairāk nekā 20 gadus meklē sievieti, kura lidmašīnā iedevusi aploksni, raksta "CNN".

Vairāk nekā divus gadu desmitus Ajda ir glabājusi aploksni.

Ajda stāsta, ka viņa bija gandrīz 12 gadus veca bēgle, kura kopā ar savu vecāko māsu bēga no bijušās Dienvidslāvijas, kad 1999. gadā. Svešiniece viņām pasniedza aploksni lidojumā uz ASV. Sieviete lika viņām apsolīt to neatvērt, kamēr viņas neizkāps.

Vēlāk meitenes bija šokētas, atklājot, ka aploksnē bija auskari un 100 dolāru banknote.

Uz aploksnes ārpuses ir īsa ziņa,kas parakstīta tikai ar vārdu — Treisija.

Viņa iedomājas, ka Treisijai vai citiem, kas dzird šo stāstu, aploksne varētu šķist mazs žests. Bet Ajda saka, ka viņai un viņas māsai, kurai tobrīd bija 17, tas bija daudz vairāk nekā tikai dāsns žests.

Viņa saka, ka šī nauda pabaroja viņas visu vasaru, kamēr abas meitenes bija apmetušās pie sava brāļa, kurš bija koledžas students Aiovas štatā.

Zugajs ir skatījies aploksnē, meklējot norādes, dzenājis vadību, ticis galā ar šaubām un nonācis strupceļos. Viņa ir sazinājusies ar viesnīcām, aviokompānijām un tūrisma kompānijām. Viņa ir runājusi ar žurnālistiem taču līdz šim viņa saka, ka nav atradusi Treisiju.

"Es vēlos atrast Treisiju, lai pateiktos viņai par viņas dāsnumu, laipnību, empātiju pret mani un māsu," saka Ajda, "Es domāju, vai jūs varētu man palīdzēt viņu atrast. Vai esat kādreiz dzirdējuši, ka kāds ģimenes loceklis, draugs vai kāds dalās ar stāstu, kas ir līdzīgs šim?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas