Atklāj, kādi ir Meganas Mārklas plāni nākotnē

tautaruna.lv 1.maijs 2022, 13:15
 
AP/Scanpix/LETA
2020. gada sākumā princis Harijs un Megana Mārkla pārcēlās uz Kaliforniju. Tomēr pāris nesen nolēma pamest savu grezno savrupmāju un pārcelties uz Ņujorku. Iemesls esot tāds, ka Saseksas hercogiene vēlas būt tuvāk slavenībām.

Saskaņā ar medija Heat World informāciju, Megana Mārkla plāno apmesties Manhetenā, netālu no Apvienoto Nāciju Organizācijas galvenās mītnes.

"Dzīvošana tuvu ANO dos viņiem tik daudz iespēju izvērst savus spārnus vēl plašāk filantropijā un politikā," izteicās avots.

Saseksas hercogs un hercogiene sacīja, ka plāno aktīvi piedalīties politiskajās diskusijās un labdarības pasākumos austrumu krastā.

"Megana Mārkla paplašina savu interesi par politiku un uzskata sevi par nākamo Andželīnu Džoliju vai Amalu Klūniju. Džordža Klūnija sieva savu juridisko karjeru sāka Ņujorkā. Andželīna jau daudzus gadus tiek uzskatīta par pilsētas "neatņemamu sastāvdaļu", viņa veiksmīgi nostiprinājusi svas pozīcijas kā "ANO labas gribas vēstniece". Tāpēc papildus sociālajām un nodokļu priekšrocībām Ņujorka ir ļoti laba vieta, uz kurieni Meganai un Harijam pārcelties,” sacīja avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas