"Kur ir Valsts policija?!!" Iedzīvotāji pikti par Ždanokas plivināšanos ar sarkaniem karogiem Lucavsalā

tautaruna.lv 1.maijs 2022, 16:40
 
Ekrānuzņēmums
Eiropas parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka ar Latvijas Krievu savienības pārstāvjiem šodien bija plānojusi pasākumu pie krievu karavīru pieminekļa Lucavsalā. Viņi tur ieradās, rokās turot sarkanos karogus. Iedzīvotāji sašutuši, kāpēc tiesībsargājošās iestādes nereaģē uz šādu pasākumu.

"Kur ir valsts policija?!! Un kas tās par sarkanām lupatām?" rakstīts komentāros pie video.

T. Ždanokai no iecerētā pasākuma gan nekas nesanāca, jo viņu ar domubiedriem pie pieminekļa sagaidīja biedrības "Tēvijas sargi" pārstāvji ar Latvijas un Ukrainas karogiem rokās. Uzņemtie video no notikuma vietas pievienoti "Tēvijas sargi" ieraksta komentāros.

"Šodien pašķaidijām krievu imperiālistu noskaņojumu Lucavsalā. Ždanokas fosiliju partija bija nolēmusi rīkot sapulci pie impērijas karavīru pieminekļa, bet Latvijas un Ukrainas karogu klātbūtne lika šiem pārvākties, pastāvēt pļavas vidū," vēsta "Tēvijas sargu" ieraksts "Facebook".

Piemineklis krievu kareivjiem Lucavsalā uzstādīts 1891. gada 10. jūlijā.

Plāksnē pie pieminekļa izcirsts uzraksts : „400 krievu karavīru piemiņai, kuri varonīgi krita aizstāvot salu 1701. gada 10. jūlijā.”

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 3

 
Anonīms
 

Jā...Aivi Vasiļevski par vakcīnu runām ieliek cietumā ,bet te aizstāvot agresorus un mūsdienu pirātus ,nemaz policija nesteidzas...vai nav dīvaini?...tā vien izskatās ,ka speciāli tiek darīts ,lai naidu kurinātu....un tur jau rīkojumi nāk no augšas?...vara tā kā ?..pilda saimnieku komandas?....re re..kā te notiek !!!???..NEUZĶERAMIES NECEPJAMIES...nevaidojam negatīvo ..lai tie tumšie sprāgst badā bez negatīvām enerģijam ...Ždanoka gādā par tumsas maltīti ..?

2.maijs 2022, 11:37 Atbildēt

Ne jau Aivi par vakcīnām aizturēja, bet par viņu atbalstu un attaisnošanu Krievijas agresijai pret Ukrainu. Tā kā Aivis un ždanoka ir no vienas laivas, tikai katrs savā galā.

3.maijs 2022, 20:24 Atbildēt

Ja sākumā domajām, ka tie urlas nomierināsies un sapratīs kur dzīvo kādā valstī un kāda ir tās likumdošanas, tad pa šiem gadiem, ārprats, jau 30 !!!, viss drīzāk iet uz otru pusi, latviešiem "kakaa" uz galvas un mums tas japacieš, ka tavu māti :)) Tik tiešām, kur drošības dienesti, kur valsts vara un amatpersonas!? Brīžiem tā vien šķiet, ka ir velme, lai tauta iet un ar sekumiem un trizuļiem tos urlas dzen māmuļā Daugavā, nudien, ta vien šķiet :)))

2.maijs 2022, 11:44 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas