Ar šokējošu stāstu par attiecībām nāk klajā vēl viena Kaimiņa bijusī

tautaruna.lv 1.maijs 2022, 0:30
 
F64
Nesen sociālos tīklus pāršalca aktrises Dārtas Danevičas un Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa ģimenes skandāls, kad Dārta, tostarp, sūdzējās par emocionālu vardarbību. Par nelāgu attiecību pieredzi ar Kaimiņu Paulas Ivanovas materiālā "Deputāts un vardarbība. Ko atklāj Artusa bijušās" izdevumā "Kas Jauns" stāsta arī politiķa Kārļa Leiškalna meita Dārta.

Abu attiecības ilga apmēram divus gadus, un pirmo pusgadu viss bijis lieliski, taču tad viss pēkšņi mainījās par 180 grādiem. Dārta kļuva par to, pret kuru izlaida negācijas - viņa bija vainīga pilnīgi pie visa.

"Tā ir tāda mistiska vilkme, tu ļoti gribi tikt prom, bet nevari aiziet, jo katru reizi, ejot prom, tev uzkrauj nenormālu vainas apziņu, draudus, ka bez tevis nevar dzīvot," saka Dārta.

Viņa jutās kā gūstekne - gāja prom pa kluso, ar skandāliem, slepus, viņu nelaida ārā no mājas. Bija arī kautiņi, bet, kā saka Dārta, emocionālā šantāža bija daudz spēcīgāka. Katru dienu bija greizsirdības skandāli, ko papildināja lētais alkohols, bija arī fiziska vardarbība, šantāža, draudi par pašnāvību.

Pašas spēkiem Dārtai neizdevās aiziet, bet izglāba draudzene, kura atbrauca pakaļ, savāca mantas un aizveda pie sevis un mēnesi turēja sev blakus, lai Dārta atkal neiekrīt Kaimiņa slazdos.

Kā vēstījām, visupirms Dārta Daneviča "Twitter" pauda uztraukumu un lūdza ieteikumus, kā rīkoties situācijā, kad bērna tēvs paņēmis bērnu sev līdz un neizpauž atrašanās vietu.

Vēlāk savu skaidrojumu sniedza arī Artuss Kaimiņš. Pāris dzīvojot atsevišķi un ir slēgta savstarpēja vienošanās par satikšanās iespējām ar bērnu. Šobrīd bērns atrodas pie Artusa, viņa jaunajā dzīvesvietā. Dārta nepalika atbildi parādā.

Tā kā viņu skaidrošanās notika ar soctīklu starpniecību publiski netrūka padomdevēju un dažādu komentāru sniedzēju.

Arī šoreiz Dārta reaģēja, atklājot, ka attiecībās bijuši ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi.

"Šeit nevis bērns ir iemesls, bet ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi. Vajadzēja laiku un līdzekļus, lai aizietu. Un neviens aiz neko darīt neraksta šādas lietas tviterī. Raksta, kad ir novests līdz zemākajam punktam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas