Soctīklu hits: Galkina un Zelenska kopīgais foto

tautaruna.lv 3.maijs 2022, 2:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Kāds mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājs dalījies ar senu fotogrāfiju, kurā redzami toreiz vēl humorists, bet tagad Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis kopā ar Krievijas humoristu Maksimu Galkinu.
"Paies laiks un varbūt šai fotogrāfijai būs interesants liktenis," komentārā pie foto raksta publikācijas autors.

Fotogrāfija Twitter tika aktīvi apspriesta. Interesanti, ka liela daļa komentētāju sāka diskutēt par to, vai Galkinam nevajadzētu kļūt par prezidentu.

"Fotogrāfijas vēsture jau ir interesanta, un vēl interesantāki ir tajā redzamo cilvēku likteņi V. Zelenskis - šodien tas viss ar lielo burtu! Respekts viņam un cieņa!
M. Galkins savas karjeras neļāva varai sevi pakļaut, viņu "turēja" televīzijā nevis mīlestības dēļ, bet gan reitinga.. Viņš ir gudrs un pieklājīgs," teikts kādā komentārā.

Vēl kāds raksta: "Tie ir īsti vīrieši... Un nav svarīgi, kāda profesija viņiem bija iepriekšējā dzīvē. Viņi bija augstas klases komiķi, un izrādījās, ka arī kā cilvēki ir tādi paši."

Jāpiebilst, ka Maksims Galkins ar sievu Allu Pugačovu un abu bērniem tagad mitinās Izraēlā un pauž aktīvu nosodījumu Krievijas varai un iebrukumam Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:19

Jaunākās diskusijas