Medijs: Krievijas karavīri satraukti par Putina jaunāko plānu

tautaruna.lv 3.maijs 2022, 12:13
 
Kaspars Krafts/F64
Tiek ziņots, ka Krievijas virsnieki ir satraukti par Vladimira Putina mežonīgo plānu nedēļas laikā ieņemt Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska dzimto pilsētu, ziņo "Daily Star".

Kāds augsta ranga Eiropas Savienības avots sacījis, ka Krievijas prezidents " tagad ir pārņēmis tiešu kontroli pār konfliktu", kas šokējis Krievijas karavīrus Ukrainā, raksta medijs.

Kā ziņo medijs, Putins esot izvirzījis saviem virsniekiem ambiciozu jaunu mērķi un virkni kara prasību, kas jāizpilda pirms 9. maija svinībām.

Pavēlēs uzstāts, ka Krievijas spēkiem ir jāieņem Krivijriha, kas ir V. Zelenska dzimtā pilsēta. Ja tā nonāktu Krievijas spēku rokās, Putinam tiktu dots liels kara propogandas stimuls, iezīmējot iebrukumu V. Zelenska dzimtajā vietā, norāda "Daily Star".

Medijs ziņo, ka Krievijas virsnieki ir satraukti, ka viņiem pilsēta jāieņem tik īsā laikā. Sociālo mediju lietotājs un biežs Ukrainas kara komentētājs "U0I" rakstījis, ka no no pārtvertajām ziņām tapis zināms, ka Krievijas virsnieki par Putina plānu ir "vienkārši šokā". Kā raksta lietotājs, no pārtvertajām ziņām noskaidrots, ka "viņiem katru dienu tiek nogalināti un ievainoti 400 karavīru, un viņu aprīkojums nepārtraukti sabojājas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas