Mārtiņu Eglienu piemeklējušas ļoti nopietnas veselības likstas

tautaruna.lv 3.maijs 2022, 0:30
 
Rūta Kalmuka/F64
Aktieris Mārtiņš Egliens praktiski zaudējis runasspēju un pašlaik pārvietojas ar kruķiem, vēstīts Intas Mengišas, Vitas Zvaigznītes materiālā "Aktieru pāris pārvar dzīvē smagu posmu" izdevumā "Kas Jauns".
Problēmas ar balsi Eglienam esot kopš rudens. Varot pateikt dažus vārdus, bet tad balss aizkrītot. Tas arī esot iemesls, kāpēc mākslinieku jau labu laiku nevarot sazvanīt, viņš komunicējot tikai rakstiski.

Turklāt balss neesot vienīgā problēma - aktieris traumējis arī kāju, pēc zinātāju teiktā, spēlējot skvošu, bojāta ahileja cīpsla, kā dēļ nu nākas pārvietoties ar kruķiem.

Izdevums raksta, ka Egliena problēmas ar balsi ir nopietnas un sarežģītas un ne viņš, ne viņa ģimene kopīgajā darbavietā ar medicīniskām diagnozēm, kuru noteikšana esot bijis laikietilpīgs process, klajā nav nākuši.

Mārtiņa sieva Dita Lūriņa turoties apbrīnojami braši un neļaujas izmisumam, bet Mārtiņš gan esot stipri nobažījies un morāli satriekts par savu veselību.

Kāds Egliena kolēģis atklāj, ka, paldies Dievam, pie vainas nav audzējs, bet ir cita vaina, kas pēc īsākā vai garāka laika tiks izārstēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas