Liepnieks: Krievija gatavo savu sabiedrību vissliktākajam

tautaruna.lv 3.maijs 2022, 13:09
 
F64
Politisko procesu apskatnieks Jurģis Liepnieks, komentējot Krievijas-Ukrainas konflikta attīstību, mikroblogošanas vietnē Twitter paudis viedokli, ka Krievija zaudēs un savu sabiedrību gatavo sliktākajam scenārijam.

Kā raksta Liepnieks, Krievijas televīzijā tiek normalizēta "Islama džihāda pašnāvnieku doma".

"Tas neticami, cik bieži 1. kanālā un ne tikai atkārtojas it kā "joks", kuru pirmais izmeta pats Putins, ka atomkarš nav nekas tik briesmīgs, jo krievi taču nonāks paradīzē, bet visa parējā pasaule vienkārši nosprāgs. Islama džihāda pašnāvnieku doma un tā tiek normalizēta."

Viņš arī uzsver, ka Krievija gatavo savu sabiedrību vissliktākajam.

"Skaidri arī redzams, ka viņi ir sapratuši, ka nekādas militāras uzvaras viņus negaida. Krievija zaudēs. Tagad izmisumā meklē exit strategy, pagaidām redzams, ka gatavo savu sabiedrību vissliktākajam. Tiešā tekstā. PSRS laikos vēstījums bija - ASV un NATO mums uzbruks, un tā mēs visi mirsim. Katrs PSRS bērns baidījās, ka sliktie ASV mūs iznīcinās. Tagad vēstijums ir - mēs paši lietosim atomieročus, protams, mums nāksies visiem mirt, bet tas nekas," raksta Liepnieks.

Iepriekš Liepnieks pauda savu viedokli par Krievijas prezidenta Vladimira Putina un Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska tikšanos, par kuru ne reizi vien diskutēts medijos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas