Lapsa iesaka nodrošināties ar īpašu aparātu, gatavojoties Krievijas iespējamajiem uzbrukumiem

tautaruna.lv 24.februāris 2022, 18:30
 
Gints Ivuškāns /F64
Žurnālists Lato Lapsa "Twitterī", gatavojoties potenciālajiem radioaktīvajiem nokrišķiem, iesaka iegādāties radioaktivitātes mērītāju.

Žurnālists un publicists Lato Lapsa mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicējis ieteikumu iegādāties radiācijas mērītāju.

Ierakstā minēts: "Es nevienu negribu baidīt, bet radioaktīvie mākoņi un nokrišņi ir tāda lieta, kas virzās, kur grib, un nolīst, kur grib. Arī tāpēc es ikvienam ieteiktu padomāt, vai daždesmit eiro neieinvestēt šādā te mantā. Vai arī Jūs domājat, ka tādus Jūsu vajadzībām ir iepirkuši kariņi?"

Ierakstam pievienots fotoattēls ar iepakojumu, kurā būtu jāatrodas radiācijas mērītājam. Žurnālists apgalvo, ka tas pieder viņam un to iegādājies Vācijas internetveikalā Ebay, kur tas maksājis aptuveni divsimts eiro, piemitinot, ka pamatvajadzībām pietiekot arī mērītājs par pārdesmit eiro.

Kā saprotams, Lato Lapsa ar šo ierakstu atbildējis Jurģim Liepniekam, kurš "Twitterī" minējis "viss eskalējas līdz Krievija lieto taktiskos kodolieročus Eiropā iznīcinot kādu 100tk lielu pilsētu."

"Un pats galvenais - katram pašam šajos jaunajos apstākļos ir jādomā par sevi un savu ģimeni. Kariņi un leviti, un visa valdošā švobla divus gadus ir demonstrējusi totālu nespēju un tizlumu. Jums taču nevarētu būt nekādu ilūziju par to, kā viņi rīkosies tagad," apgalvo Lato Lapsa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas