3 divkosīgākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 24.februāris 2022, 1:30
 
pexels.com
Portāls "Your Tango" apkopojis astrologu viedokli par to, kuras ir pašas divkosīgākās horoskopa zīmes.

Dvīņi

Dvīņiem mēdz būt divas dabas. Par to jau liecina pats horoskopa nosaukums. Protams, ne visi Dvīņi ir divkosīgi, bet liela daļa šo zodiaka zīmju pārstāvju spēj lieliski izmantot savu komunikabilitāti ne tik labā veidā. Dvīņiem patīk baumot un reizēm arī izplatīt melus, lai iegūtu kāroto. Bieži vien nav svarīgi vai meli/baumas tiks izteikti par draugiem, kolēģiem vai paziņām, Dvīņiem patīk iesaistīties "drāmās". Ne reti šie zodiaka zīmes pārstāvji mēdz izdomāt stāstus arī par sevi, lai izpelnītos līdzjūtību no citiem. Bieži vien Dvīņi pat neapzinās, ka rīkojas divkosīgi.

Svari

Svariem nav ieteicams stāstīt noslēpumus. Šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem ir grūti turēt noslēpumus slepenībā. Viņiem patīk izpļāpāties. Lai arī Svari var solīt to, ka nevienam neatklās slepeno informāciju, tad brīdi, kad tā tiek atklāta, viņi jau nevar nociesties, lai to pateiktu tālāk citiem. Tādējādi ar savu "lielo muti", viņi var iedragāt uzticību. Bieži vien cilvēks, kas izstāstīja Svariem savu noslēpumu, nemaz to neapzinās, ka tas ir zināms arī "svešām ausīm".

Zivis

Zivis ļoti vēlas būt laimīgi. Viņi darīs visu, lai justos labi, vai arī izliksies, lai pārējie uzskata, ka Zivis ir īsti veiksminieki. Bieži vien šīs zodiaka zīmes pārstāvji melos, jo viņi vēlas citu acīs izskatīties labāki. Zivis apzinās, ka tas nav godīgi ne pret sevi, ne citiem, tomēr tas viņiem netraucē turpināt melot. Godīgums nav viņu stiprākā īpašība arī brīžos, kad jautāsiet padomu, Zivis var jums samelot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas