"Ko Eiropa par mums tagad domā?" Ždanokas uzstāšanās sadusmo latviešus

tautaruna.lv 24.februāris 2022, 4:15
 
Dmitrijs Suļžics / F64
Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas runa EP plenārsesijā sadusmojusi daudzus soctīklu lietotājus.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicēts video ar EP deputātes Tatjanas Ždanokas ziņojumu Eiropas Parlamenta plenārsesijā "Krievijas militārie draudi Ukrainai", kas ilga nepilnas divas minūtes, līdz deputātes runu pārtrauca.

Ždanoka sava runā apgalvo, ka Donbasā astoņu gadu laikā nogalināti 156 bērni un 146 ievainoti. Turpinājumā Ždanoka mēģina rādīt kāda četrgadīga bērna bildi, kurš esot nogalināts ar drona palīdzību, viņas runa tiek pārtraukta, jo Ždanoka pārkāpusi noteikumus.
Soctīklu lietotāji neslēpj dusmas un sašutumu par šādu Latvijas pārstāvniecību Eiropas Parlamentā.

Jurists Aivars Borovkovs: "Tā ir "demorātijas" augstākā virsotne - šo Latvijas nīdēju mēs desmitiem gadu uzturam no mūsu nodokļu maksātāju naudas. Unikāli. Biedri, kungi un dāmas, ejiet maksāt nodokļus!"

Žurnāliste Elita Veidemane:"maita. un šai utei ir ļauts melot par Ukrainu. es ceru, ka pārējie Latvijas deputāti viņai iespēra pa pakaļu? nu, vismaz daži varbūt izteica nicinājumu, kāpa tribīnē un apgāza viņas melus?"

Anesteziologs, reanimatologs Roberts Fūrmanis: "Elita, šī “Donbasa balss Eiropā” ir apveltīta ar tik pat lielām intelekta spējām kā Jūlija Stepaņenko. Abas vienā grozā liekamas."

Žurnālists Lauris Lizbovskis: "Varētu to nosaukt par vecuma vājprātu, ja tā nebūtu regularitāte."

Alpīnists Kristaps Liepiņš: "Diemžēl, Ždanoka, kurai vajadzētu pastāvēt Latviju (bet realitātē ir kauna traips tai), Ždanoka, kura sakās pāstāvām Latvijas krievu kopienu (un tas liek domāt ne visai labi par to kopumā, diemžēl), realitātē pārstāv vienīgi Kremļa intereses."

Žurnāliste Iveta Buiķe: "Kurš te jautāja, ko dara Ždanoka. Raujas vaiga sviedros Eiroparlamentā, uz kuru viņu strādāt ir nosūtījuši Latvijas vēlētāji. Šobrīd izskatās, ka ir atradusi kādu kārtējo Donbasā krustā sisto puisīti. Tā kā dzīva, ... [cenzēts]."

Daugus: "Cik zinu, ka EU parlamentā jau viņai cauri redz un baigi neviens viņu pa pilnu neņem. Būtu parlamentā kāds no Ukrainas, noteikti atrautos tieši un ātri."

Latvietis Vidējais: "Ždanoka atkal sajaukusi auditorijas. Ar šo aizkustinošo atskaiti viņai vajadzēja uzstāties tās valsts parlamentā, kuras intereses viņa pārstāv, kura uzsāka karu Ukrainā un kura ir atbildīga par šī kara upuriem."

Vineta: "Labāk padomājiet par to, ka tie LV vēlētāji, kuri viņu tur ievēlēja, domā tieši tāpat kā Ždanoka, bet viņi dzīvo te. Un viņi ir tūkstošiem. Tikai viņi šos melus un murgus patur pie sevis. Pagaidām."

Jānis: "Mūsu pašu Progresīvie tepat tviterī retvīto viņas palīga žēlabas par slikto Latviju, cik nelietīgi Latvija cīnās pret Lukašenko hibrīdoperāciju ar nelegālajiem migrantiem."

Dainis: "Kādēļ Saeima nevar nobalsot par pilsonības atņemšanu šai slotai un deportēšanu etniskajā dzimtenē?"

Baiba: "Šīs kundzes iespēja nokļūt šajā amatā ir signāls tam, ka nodokļu maksātāju nauda tiek izpļurināta neefektīvā un neesošā integrācijas politikā. Jo teorētiski mums tāda ir. Par to maksājam. Rezultātā maksājam dubultā. Paldies NA par šo."

Boreiko: "Esam mazliet vainigi ari paši, jo zemās vēlētāju aktivitātes dēļ (parasti ap 30% uz EP), viņa un viņas vēlētāji nelaiž izdevību garām."

Nagla: "Tatjana Zdanoka ir izcils piemērs vecam marazmātiķim ar 0 morāles. Cerams karma par šo pretīgo būtni parūpēsies. Diez viņa pati apzinās, ka veicina un aizstāv reālu cilvēku slepkavošanu Ukrainā?!"

Sarkanakmens: "Vai nevar kādu kriminālprocesu sākt pret šo kundzi? Vai neizskatās ļoti līdzīgi pēc RU āgenta? Nezinu, bet gribētu zināt un to varētu kādā procesā noteikti, ka noskaidrot. Viņa tak pēc metodes grāmatiņas visu dara, kā RU ir izdevīgi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas