Soctīklos: "Šodien par vienu draugu mazāk. Krita karā"

tautaruna.lv 24.februāris 2022, 17:41
 
Pixabay
Šodien soctīkli "vārās" un, protams, galvenā tēma - Krievijas iebrukums Ukrainā. Lai arī neskaitāmas valstis, augstas amatpersonas un cilvēki no tautas ir izteikuši nosodījumu par Krievijas agresiju, ir arī tāds cilvēku kontingents, kas atbalsta lielvaras rīcību.

"Šodien par vienu draugu mazāk. Krita karā," savu ierkastu facebook iesāk Anda.

"Īstenībā jau drīzāk bija tāds draudzīgs paziņa - 80 gadus vecais ņiprais sētnieks Ivans. Mūsu ikrīta pastaigās ap Akropoli šad tad pārmijām kādu vārdu, jokojāmies, viņš uzmundrināja mūs vingrot. Šorīt Ivans tāds pacilāti priecīgs - beidzot Krievija Ukrainā kārtību ieviesīšot. Un arī pie mums atnākšot NATO izdzenāt. "Tur taču krīt mierīgie iedzīvotāji," mēģināju argumentēt.

Es nezinot kādi riebekļi hohli esot, viņus vajag močīt un Krievija pareizi darot. Sapratu, ka argumenti, par kādam netīkamas tautas iznīdēšanu viņu zemē, būs veltīgi, veltīju Ivanam saprotamu un no mans sirds nākušu vārdu - fašists.

Viņš no sirds apvainojās un kliedza, ka pati esot fašiste, ienākšot Krievija un tad redzēšot. Sspecīgākai argumentācijai viņš no saviem ratiņiem bija gatavs tvert vienu slotu, es biju gatava tvert otru slotu. Tad atmetu ar roku - ko nu mēs te ar slotaskātiem duelēsimies..."

Ieraksta komentētāji arī atzīst - viņu paziņu lokā netrūkstot Ivana domubiedru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas