Seniors saņem dīvainu paciņu no Spānijas; redzētais viņu samulsina

tautaruna.lv 24.februāris 2022, 0:30
 
pexels.com
63 gadus vecais brits Pols Bišops bija vienlīdz pārsteigts un šokēts par redzēto, ko saņēmis pa pastu, vēsta "UPI".

Vīrietis pa pastu saņēma protēzes. Pārteidzošākais bija tas, ka pa pastu bija atnākušas viņa paša protēzes, kuras Pols bija pazaudējis pirms vairākiem gadiem.

Pols atklāj, ka pirms 11 gadiem bija devies atpūtā uz Spāniju.

Viņš tur svinēja sava drauga 50. dzimšanas dienu.

Kā izrādās ceļojuma laikā, viņš pazaudēja savas protēzes. Tas noticis pavisam amizantā veidā.

Mazliet par daudz iedzerot, vīrietim palika slikti. Dodoties prom no bāra, viņš pamanījis lielu atkrituma tvertni. Pols nolēma, ka ļaus vaļu sliktajai pašsajūtai un atbrīvojās no kuņģa satura.

Ierodoties nākamajā bārā, viņš konstatēja, ka ir pazudušas protēzes. Pols ar draugiem devās atpakaļ uz iepriekšējo bāru, lai pārmeklētu atkritumu tvertni. Tomēr protēzes vairs tur nebija, tās bija pazudušas.

Pēc 11 gadiem uz viņa lieveņa uzradās paciņa. Tā bija atnākusi no Spānijas. Paciņā iekšā bija viņa sen pazaudētās protēzes un vēstule.

Vēstulē bija rakstīts, ka protēzes vairākus gadus atradās Spānijas varasiestādē, līdz tika veikts DNS tests un atrasts to īpašnieks, Pols.

"Es pat nezināju, ka esmu DNS datu bāzē, taču pirms vairākiem gadiem brīvprātīgi nodevu uztriepes, laikam viņi mani atrada pēc tām. Viņi sazinājās ar Lielbritānijas vēstniecību un atrada manu adresi. Es esmu pārsteigts, ka viņi ir veltījuši laiku tam, lai mani atrastu un nosūtītu protēzes atpakaļ," sacīja Pols.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas