Kučinski atklāj, kāpēc bērnus sūta uz skandālā ierauto bērnudārzu

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 11:30
 
Jānis Saliņš/F64
Par LTV raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" sižetu jau kādu laiku nenorimst kaislības - daļa pieprasa nekavējoties sodīt privātā bērnudārza Rīgā "Mīlestības mājas" darbiniekus, daļa uzskata, ka sākta nomelnošanas kampaņa. Kā izrādās, bērnudārzu apmeklē bijušā Ministru prezidenta Māra Kučinska jaunākās atvases, vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Šausmas Mīlestības mājā?" izdevumā "Privātā Dzīve".
Politiķa sieva Laine Kučinska aizstāv minēto izglītības iestādi. Viņa uzsver, ka saskārusies ar pilnīgi pretēju pieredzi, nekā pausta "Aizliegtajā paņēmienā".

Viņa uzskata, ka aizkadrā palikušas būtiskas lietas. Pirmkārt, ar bērniem izmanto dažādas terapijas metodes - mūziku, mākslu, kustības un spēļu. Ir cieša sadarbība ar vecākiem, individuāla pieeja katram bērnam.

Arī par miera mājiņu, kur izolē bērnu, lai viņš savaldītos, Lainei ir atšķirīgs viedoklis.

"Man ir svarīgi, ka mani bērni pieņem, ka dusmas ir normāla reakcija, bet ir svarīgi tās izreaģēt, nevienu nesavainojot, iegūt paškontroli. Pēc izreaģēšanas auklītes ar katru bērnu aprunājas par dusmu iemesliem un bērns arī tiek uzslavēts par paškontroles atgūšanu," tā Laine.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas