Renārs Zeltiņš aizkustina ar Mārtiņam Rītiņam veltītajiem vārdiem

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 17:12
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sociālajā vietnē Instagram dalījies ar aizkustinošiem vārdiem mūžībā aizgājušajam pavāram Mārtiņam Rītiņam.

Neilgi pec ziņas par M. Rītiņa nāvi, R. Zeltiņš dalījies ar attēlu, kurā redzams kopā ar pavāru laivā.

"Likteņa lēmēji mūsu esības takas saveda kopā vairākas reizes. Un katrā no Mārtiņa strāvoja neizmērojams dzīvesprieks, burbuļojoša vitalitāte un superīgākā humora izjūta. Elegance manierēs, mīļsirdība dialogā, raudze arodā. Tuč tuč ilgāk gribējās baudīt gurmānijas Maestro klātbūtni mums līdzās. Izsaku līdzjūtību Mārtiņa Rītiņa tuviniekiem, draugiem un talanta baudītājiem. Smaidīgā piemiņā, tavs draugs Renārs," raksta R. Zeltiņš.

Renāra sekotāji komentāros pievienojas Renāram līdzjūtības izteikšanā M. Rītiņa ģimenei un tuvajiem cilvēkiem.

"Tu tik skaisti vnm uzraksti, tā patīk lasīt. Paldies un Tiešām, gribējās baudīt viņa esamību šeit vēl kādu krietnu brīdi. Bet Liktenim savas rindas rakstāmas. Lai viņam interesanti arī tur augšā," raksta soctīklu lietotāja.

"Skaisti, ka Meistars ir spējis atstāt ziedošu dārzu tik daudzu cilvēku sirdīs. Vērtīgi nodzīvota dzīve. Lai mūžīgs miers," pausts komentārā pie ieraksta.

"Katrs no šiem notikumiem ir kā atgādinājums,ka arī mūsu laiks ir tik,cik ir un jāpaveic tik,cik mūsu spēkos!Lai katram no mums būtu tāds bagātīgs atmiņu čemodāns,ko atstāt pārējiem! Cik atceros savu bērnību, jau tur bija viņš ar savām receptēm un pārraidēm.Lai vienmēr gardi sanāk arī ,,TUR,,!" - rakstīts vēl vienā komentārā.

Kā ziņots, 11. februārī, pulksten 9.15 mūžībā devies Mārtiņš Rītiņš, informēja "Vincents" īpašnieki.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Mārtiņš Rītiņš jau ilgāku laiku atradās slimnīcā, kur ārstējās no Covid-19. Zināms, ka pašsajūta Rītiņam pēkšņi pasliktinājusies jau Ziemassvētkos un viņš nonāca slimnīcā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas