Par ko Mūrniece brīdina savus pielūdzējus?

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 16:13
 
Ekrānšāviņš
Sarunā ar TV un radio personību Valdi Melderi kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" uzņēmēja, bijusī ministre Linda Mūrniece atklāti runājusi par savu randiņu pieredzi.
“Cilvēks, kurš nāk ar mani uz randiņu, apzinās riskus. Jo tas var sākties nesācies vai dabūt “publisku problēmu” sociālajos tīklos,” saka L. Mūrniece.

L. Mūrniece norāda, ka ir bijuši gadījumi, kad saņēmusi vēstules no pielūdzējiem, kuras nav kautrējusies publiskot satura dēļ. Publiskotas arī vēstules, jo pielūdzējs ir precējies vai attiecībās.

Viņa joko, ka lielas randiņu pieredzes gan viņai nav, jo, kā zināms - viņa kā satiekoties, tā uzreiz precoties. Taču Linda pastāstījusi par randiņu, kurš ildzis vien dažas minūtes un kurā atklājies, ka kavalieris joprojām dzīvo kopā ar vecākiem. Vīrietis nekautrējies un atzinis, ka pārceltos pie L. Mūrnieces, ja izveidotos attiecības.

"Tā saruna ilga piecas minūtes. Es sapratu, ka es mēģinu tikt projām," stāsta sieviete.

Jau vēstīts, ka nesen L. Mūrniece atklāja, ka ir jaunās attiecībās. Viņa mīļoto vīrieti vārdā Edgars pazinusi jau septiņus gadus pirms attiecību uzsākšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:58

Jaunākās diskusijas