5 horoskopa zīmes, kas nekad nekļūs stāvus bagātas

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 17:48
 
pexels.com
Daži vienkārši nav radīti naudas pelnīšanai un astrologi apkopojuši piecas horoskopa zīmes, kuras neprot rīkoties ar naudu, raksta "5-TV.ru"

Strēlnieks

Pateicoties apņēmībai, viņi gūst panākumus karjerā un labu algu, taču Strēlnieki neprot pārvaldīt savas finanses. Viņi naudu tērē mazākajām iegribām un dārgiem niekiem. Viņi netaupa un neiegulda naudu, lai kļūtu bagāti.

Svari

Svari ir radoši un garīgums viņiem ir daudz nozīmīgāks par finansiālo labklājību. Viņi neuzrauga banknošu skaitu makā. Daži no Svariem ir tendēti uz "turīgu" dzīvesveidu izrādīšanās dēļ. Viņi ir gatavi mēnešiem ilgi badoties, lai nopirktu dārgu rokassomiņu. Ar šādu pieeju gan miljonāra statuss nespīd.

Dvīņi

Vieglprātīgajiem un nepretenciozajiem Dvīņiem ir "laimīga roka" un viņi bieži tiek pie lielām naudas summām nejaušības un veiksmes dēļ. Tomēr viņiem ir grūti saglabāt uzkrājumus. Šīs horoskopa zīme ir kāra uz neapdomīgu izklaidi. Viņi var vieglu roku pazaudēt naudu azartspēlēs un par to nepārdzīvot, jo atkal dodas to nopelnīt.

Ūdensvīrs

Šī horoskopa zīme ļoti augstu vērtē personīgo brīvību un laiku. Smags darbs nav domāts viņiem. Viņi piekritīs mazam atalgojumam, jo domā, ka gūs iespēju tikt pie lielas naudas. Ūdensvīri nereti finansiāli palīdz radiniekiem un draugiem, taču viņiem nav cerību kļūt par miljonāriem.

Zivis

Zivis ir sapņotājas un dzīvo ilūzijās, kur ir slavenas un bagātas. Tomēr patiesībā Zivis dod priekšroku gaidīšanai, kad viņu dzīve kļūs labāka pati no sevis. Pat, ja šīs horoskopa zīmes parstāvji tiek pie lielas naudas, viņi nezina, ko ar to iesākt un drīzāk vienkārši viegli notērē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas