Lato Lapsa saskaras ar problēmām savas balstvakcīnas dēļ

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 10:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Publicists Lato Lapsa mikroblogošanas vietnē Twitter paudis sašutumu par problēmām ar viņa vakcinācijas sertifikātu.

Kā norāda L. Lapsa, viņš jau vairākas dienas sarakstoties ar Nacionālo veselības dienestu (NVD), lai panāktu, ka viņa saņemtā trešā vakcīna pret Covid-19 būtu fiksēta kā balstvakcīna.

"Vakar saņēmu apliecinājumu, ka sistēmā "veikti uzlabojumi" un viss esot kārtībā. Šādi pavļutu, juhņēviču un trojansku skatījumā izskatās "veiktie uzlabojumi"," pauž publicists.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda ne tikai uz birokrātiskām un tehniskām problēmām, bet arī atzīmē, ka L. Lapsa blastvakcīnu saņēmis, nesekojot noteiktajai procedūrai.

"Eh, redzu ka atkal nākas atgādināt birokrātijas pamatprincipus. Proti - tie nedrīkst, nevar atļauties izveidot vienkāršu, ērtu, labi funkcionējošu sistēmu - neatkarīgi, papīra vai elektroniskajā formātā. Jo tad vēl sistēmas pārvaldnieki nebūs vajadzīgi! Tad - negaidi brīnumus," norādīts vienā no komentāriem pie ieraksta.

"Pats aizgāji ne pēc procesa, tagad brīnies, ka nav sertifikāta," atzīmē komentētājs.

"Kad sāks prasīt atbildību no pārcenotajiem dator"SPECIĀLISTIEM"???" - jautā cita komentāra autors.

Jau vēstīts, ka iepriekš L. Lapsa atklāja, ka pērnā gada maija beigās saņēmis otro "AstraZeneca" vakcīnu, bet jūlija beigās saņēmis vienu "Pfizer" vakcīnu, "nevienam atļauju neprasot".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas