2017.gadā pēc restorānā nostrādātiem 23 gadiem Rītiņš bija nolēmis to pamest, taču tad agriezās, 2020.gadā ar Jakrinu, Andi Riekstiņu un Monu Martinsoni nodibinot SIA Vincents restorānu serviss.
Emīls stāsta, ka Mārtiņš aktīvi piedalījies restorāna ikdienā arī kā šefpavārs - viņš visu kontrolēja, skoloja visus virtuves pavārus un regulāri radīja jaunas ēdienu receptes.
"Arī tad, kad nonāca slimnīcā, turēja roku uz restorāna pulsa. Pēdējo reizi sazvanījāmies neilgi pirms jaunā gada. Runājām par darba lietām. Apspriedām, ko un kā bez viņa klātbūtnes darīt ar pasākumu, kuru Mārtiņš koordinēja," pauda Jakrins.
Viņš uzsvēra, ka līdz pēdējam, kamēr veselība ļāva, Rītiņš sekoja līdzi notiekošajam restorānā.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.