Krievijas daiļslidotāja: Es to ienīstu, nekad vairs neiešu uz ledus

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 13:14
 
Ekrānuzņēmums
Mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicēts video, kurā Krievijas daiļslidotāja Aleksandra Trusova, kļuvusi emocionāla, izrāda neapmierinātību ar iegūto sudraba medaļu.
"Es to ienīstu, es nekad vairs neiešu uz ledus" - Aleksandra Trusova par olimpisko spēļu sudrabu, kurā viņa veica piecus četrkāršos lēcienus.

17 gadus vecā Krievijas daiļslidotāja Aleksandra Trusova nespēja valdīt emocijas pēc olimpiskajās spēlēs iegūtās otrās vietas, kuru izcīnīja Anna Ščerbakova, trenējoties ar viņu vienā grupā ar Eteri Tutberidzi.

“Visiem ir zelta medaļa, bet man nav! Es to ienīstu! Es nekad vairs neiešu uz ledus!» pēc rezultātu paziņošanas sacīja Trusova. "Jūs visi zinājāt! Es ienīstu!" - Trusova pagrūda Tutberidzi, kura mēģināja viņu mierināt.

Savā izvēles slidojumā viņa veica piecus četrkāršos lēcienus, kas līdz šim nebija izdevies nevienai sievietei, un nopelnīja augstāko punktu skaitu karjerā. Tiesa, Trusova īsās programmas laikā (divas dienas iepriekš) veica kritienu, kā rezultātā zaudēja vairākus punktus.

Tajā pašā laikā Trusova ir iekļauta Ginesa rekordu grāmatā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas