"Nekas nepārspēs to"; Eilands sajūsmā par izdevību nokļūt populārā Latvijas raidījumā

tautaruna.lv 18.februāris 2022, 13:45
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Mūziķis Ralfs Eilands pirms pāris dienām, 15. februārī, sociālajos medijos dalījās ar ziņu, ka no viņa mājas kāpņutelpas ir nozagts velosipēds.

Eilands sociālajos medijos ievietoja kadrus no video novērošanas kamerām, lai varētu atrast garnadžus un, protams, velosipēdu.

Attēlos redzams, ka kāpņu telpā ienākuši divi jaunieši un ar knaibļu palīdzību nozaguši velosipēdus.

TV3 raidījumam "Degpunktā" mūziķis atzina, ka sociālajos medijos ielicis ziņu par zādību ar domu, ka jaunieši internetā tiks atpazīti.

"Es ieliku ne ar domu, ka kāds baigi to riteni atradīs. [...] Lai tie džeki paliek internetā, lai viņu sejas redz, lai viņi ceļo apkārt, lai viņi ir redzami un lai vismaz viņiem nav viegli nopārdot šeit to riteni."

Pēc sižeta parādīšanas televīzijā, Eilands mikroblogošanas vietnē "Twitter" atzina, ka jūtas lepns, ka pabijis raidījumā "Degpunktā".

"Lai arī esmu bijis Cālī, bērnu Eirovīzijā, Jaunajā Vilnī, Rumānijas starptautiskajā TV konkursā Cerul de Aur un Eirovīzijā, nekas nepārspēs to, ka šovakar biju Degpunktā!"

Eilands atzīst, ka ganradžiem izdevies iekļūt kāpņutelpā par spīti slēgtām durvīm. Kā izrādās, tad zagļi bija iepriekš nopētījuši kāpņutelpā esošos riteņu, jo visi tur esošie velosipēdi netika nozagti.

Jau ziņojām, ka mūziķis Ralfs Eilands soctīklos dalījies ar attēliem, kuros vairākas personas redzamas zogam velosipēdus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas