Sandra Veinberga pastāsta, kas licis mainīt domas par Valentīndienu

tautaruna.lv 14.februāris 2022, 18:30
 
Oksana Džadana / F64
Žurnāliste Sandra Veinberga "Facebook" ierakstā pastāsta par savu pieredzi ar Valentīndienas svinēšanu.

Žurnāliste, profesore un publiciste Sandra Veinberga sociālajā vietnē "Facebook" atklāj personīgu stāstu par to, kā sākusi akceptēt Valentīndienu.

"Strādājot ar studentiem Stokholmā. Pamanīju, ka šajā dienā katrs var uzdāvināt savai simpātijai rozi. Atliek tikai to nopirkt, pievienot zīmīti ar adresātu un ielikt vestibila vāzēs spaiņos. Ziedu šajā dienā bija daudz un saņēmēju netrūka. Meičas un puiši staigāja pa gaiteņiem un auditorijām, nēsājot vienu, divus vai 25 -30 ziedus, " atceras Veinberga.

Saņēmusi ziņu, ka arī pašai pienācis Valentīndienas pasts, nodarbības laikā, kad mazāk ļaužu, esot devusies apskatīt "ziedu pakomātu".

Turpinot Veinberga pastāsta: "Atradu savu rozi. Tai bija pievienota zīmīte un apsveikums no 3. kursa „foršākajiem cilvēkiem“. Pēc tam atradu otru - no kolēģiem. Staigāja ar savām divām rozēm kā ordeņiem. Pēc stundas aizjozu uz veikalu, nopirku 6 rozes un atstāja tās vāzē bibliotekas vadītājai; dāmai, kas regulē ienākošos telefonu zvanus un dažiem draugiem kolēģiem + „trešā kursa foršajiem“. Manām nemanāmajām ikdienas simpātijām."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:49

Jaunākās diskusijas