Lato Lapsa Latvijā noskaidrojis kādu kaiti "saķēris" Kongo

tautaruna.lv 14.februāris 2022, 19:30
 
Vladislavs Proškins / F64
Žurnālists Lato Lapsa, jau atrodoties Latvijā, noskaidrojis kādu kaiti "saķēris", viesojoties Centrālās Āfrikas valstī Kongo Demokrātiskajā Republikā.

Jau iepriekš "Tautarunā.lv" rakstīja, ka žurnālists Lato Lapsa Centrālās Āfrikas valstī Kongo Demokrātiskajā Republikā, saķēris kādu nezināmu kaiti.

Lato Lapsa ir atgriezies Latvijā un mikroblogošanas vietnē "Twitter" dalās ar ziņu: "Pēc visādām mokām un padzīvošanās Stradiņos, pateicoties infektologu profesionalitātei, vakar tiku pie apstiprinātas diagnozes - Katajamas drudzis. Tas ir droši - Jūs noteikti nekad nevēlaties slimot ar Katajamas drudzi."

Zem ieraksta, komentāros var lasīt, ka Katajamas drudzi izraisījuši ūdens parazīti.

"Bet es nesūdzos - Kongo ir viena no ne tikai balta, bet arī melna cilvēka organismam visnaidīgākajām vietām pasaulē, un es to labi zināju, turp braucot. Pirms trim gadiem mani gribēja noēst sēne, tagad šitie riebekļi," apgalvo Lato Lapsa.

Komentējot ārstēšanās procesu žurnālists raksta: " Zāles ir efektīvas, sliktākais ir tas periods, kad jāgaida, kamēr tiek noskaidrota precīzā diagnoze, un vēl nekādas zāles lietot nevar, - jo tur tādu riebekļu ir vairāki, un katru žmiedz nost ar citiem medikamentiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas