Pēc Čārlza pozitīvā Covid-19 testa baidās par Elizabeti II

tautaruna.lv 14.februāris 2022, 13:46
 
Vidapress
Jau vēstījām, ka Velsas princis Čārlzs jau otro reizi inficējies ar Covid-19. Tagad bažas rada Elizabetes II veselības stāvoklis, kura pagājušajā nedēļā tikusies ar princi.
Kā ziņo britu tabloīds "The Mirror", tiek uzskatīts, ka Bekingemas pils ārsti regulāri pārbauda karalieni, ņemot vērā, ka viņa pagājušās nedēļas otrdienā tikusies ar Čārlzu.

73 gadus vecajam Čārlzam ceturtdien tika konstatēts pozitīvs Covid-19 tests. Viņam neesot izteiktu simptomu, taču Čārlza sieva Kamilla norādījusi, ka princim izolācijas periods šķietot "nogurdinošs". Princis Čārlzs pirmo reizi ar Covid-19 inficējās 2020. gada pavasarī.

Lai gan pils ziņo, ka pagājušajā nedēļā karalienei neesot bijuši simptomi, viņas saskarsme ar Čārzlu raisījis uztraukumu par Viņas Majestātes veselību.

Pils avots teicis, ka "acīmredzami, situācija tiek novērota".

Bekingemas pils tikmēr atteikusies apstiprināt vai noliegt Elizabetes II saslimšanu ar Covid-19, kas vairojot bažas par viņas veselību. Karaliene saņēmusi visas trīs vakcīnas devas pret Covid-19, kas nozīmē, ka viņai nebūšot jāievēro pašizolācija, ja tests ir negatīvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas