FOTO: Eilanda krekls izraisa pamatīgu dusmu izvirdumu soctīklos

tautaruna.lv 14.februāris 2022, 12:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Mūziķis Ralfs Eilands, kurš šogad piedalījās Supernovā apvienības "Mēs jūs mīlam" sastāvā, publiskojis attēlu, kurā redzams krekls, kas tika aizmiglots tiešraidas laikā.

Nacionālās atlases tiešraides laikā, mūziķa krekls, atbildot uz intervijas jautājumiem, tika aizmiglots. Tagad R. Eilands dalījies ar attēlu, atklājot, kas uz tā bija redzams.

"Man uz interviju mugurā bija šī maika, ko @Zvagulis uzdāvināja pirms pagājušās sezonas pēdējās “Mēs Jūs Mīlam” izrādes," par kreklu pastāsta mūziķis.

Uz krekla redzamais pamatīgi sadumojis daudzus soctīklu lietotājus, kuri sašutumu pauž komentāros. Taču ir arī tādi, kuri mūziķi aizstāv, norādot, ka nesaprotot, kāpēc šāds joks uztverts personīgi.

"Šis ir vnk pretīgi un absolūti nesmieklīgi. Pasveicini mammu!" - raksta komentāra autore.

"Izklaides industrijai nesekoju. Ja šis skaitās "kruti", tad turpināšu nesekot," raksta komentētāja.

"Ralfiņš... Būdama viņa mammas vecumā, es kaunētos par tādu dēlu," savu viedokli izsaka komentāra autore.

"Pretīgi, es negribu , lai mani bērni tādu redz!" - komentārā raksta soctīklu lietotāja.

"Pilnīga bezgaumība," uzskata komentētājs.

"Ar humora izjūtu, kā ar ēdienu- ne visiem tas ir," raksta komentētāja.

"Mēs ar draugu laikam esam vienīgie kas šo uztver ar humoru, bet Jūs te cepaties par kkadu T kreklu.. Kādēļ Jūs uztverat to TIK PERSONISKI?? man šķiet, ka latvju tautai bišķi jaatslābst," pauž komentētāja.

"Kur tādu kreklu var dabūt?! Ps, nemaz necentīšos iedziļināties vairumā komentāru, jo, ja Dieviņš nav devis humora izjūtu, tad tas ir ļoti smagi…" - interesējas soctīklu lietotāja.

"10/10 krekliņš," uzskata komentētāja Samanta.

Vēlāk R. Eilands atklāj, ka ar šādu rekciju bija rēķinājies, publiskojot attēlu un panācis "tieši tādu reakciju, kādu vēlējos".

Jau vēstīts, ka sestdien, 12. februārī tika ar skatītāju un žūrijas balsojumu noskaidrots, ka Latviju 2022. gada Eirovīzijā pārstāvēs grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas