Limbažos vīrietis draud nolēkt no augsta torņa; kā viss beidzās?

tautaruna.lv 14.februāris 2022, 14:30
 
Oksana Džadana/F64
Limbažos kāds gados jauns vīrietis pievakarē izdomāja izaicināt likteni, pārkāpa pāri nožogojumam un uzrāpās sakaru tornī, draudot no tā nolēkt, vēsta “Degpunktā”.

Potenciāli ļoti bīstamo gājienu īstenoja kāds gados jauns vīrietis vienā no pagalmiem Limbažos, Jūras ielā. Pārdzīvojumu pilnus mirkļus nācās izjust visiem apkārt dzīvojošajiem ļaudīm, vērojot glābšanas darbus. Šķiet, arī pašiem ugunsdzēsējiem notikušais zināmā mērā “pakutināja” nervus, cenšoties pierunāt pārgalvi nokāpt no 30 metru augstā torņa.

Nevar teikt, ka glābšanas operācija noritēja mierīgi. Dienestu dabrinieki saskārās gan ar agresiju, gan draudiem.

“Nu, beidziet. Un “ātrie” un visi pārējie. Ja? Liels paldies. Es jūs neaiztieku, neaiztiekat mani. Labi? Es jums zvēru, ja viņš brauks augšā - es nolēkšu [cenzēts]. Es zvēru [cenzēts]. Es brīdināju! Liekat man mieru,” kliedza vīrietis.

Rīkojoties piesardzīgi, glābējiem tomēr izdevās pierunāt vīrieti nelēkt. Gaisā paceltas autokāpnes, pie potenciālā pašnāvnieka piekļūts ar glābšanas grozu. Industriālais alpīnists iecelts glābēju tehnikā un nogādāts drošībā, proti, uz zemes un ārstu rokās.

Likumsargi apstiprina, ka vīrietis līdzīgā situācijā nonāk jau ne pirmo reizi un šāda rīcība ir cieši saistīta ar viņa garīgās veselības stāvokli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas