Bijusī Ministru prezidente Laimdota Straujuma atklāj, ar ko nodarbojas pēc aiziešanas no politikas

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 14:48
 
Dmitrijs Suļžics / F64
Bijusī Ministru prezidente Laimdota Straujuma Latvijas Radio raidījumā "Laikmeta kruspunktā" atklāj, ar ko nodarbojas tagad, kad aizgājusi no politikas.
Raidījuma iesakumā citēts Laimdotas Straujumas sacītais: "No politikas, tāpat, kā no viesībām, jāprot aziet tad, kad tevi vēl lūdz palikt, nevis gaida, kad aiziesi."

Straujuma sacīja, ka pēc aiziešanas no politikas viņai klājas labi. "Patiešām ir ļoti daudz interesantu lietu, ko darīt ārpus politikas," sacīja ekspremjere, norādot, ka viņa piekrīt pašas teiktajam pēc aiziešanas no politikas.

"Es jūtos labi. Ir daudz lietu, ko es pirms tam nevarēju izdarīt, un tagad man beidzot ir laiks," sacīja Straujuma.

Viņa pastāstīja, ka rušinās sava dēla "zemes pleķītī" Pierīgā, kur audzē ārstniecības augus un arī garšaugus. "Ziemassvētkos varēju visiem sagatavot paciņas, pašas audzētās tējas. Interesanti," sacīja Straujuma, atzīstot, ka dēls paplašinājis lauciņu, kur būs jauni stādījumi un vienā stūrītī arī akmens dārzs.

Aizejot no politikas, Straujuma ir sākusi rakstīt atmiņas par savu bērnību, vecākiem. Šī, pēc ekspremjeres teiktā, ir vēl viena viņas aizraušanās, ko ir sākusi un kam iepriekš neatlika laika. Tagad, īpaši Covid-19 laikā, internetā var atrast daudz informācijas par savu dzimtu.

"Es daudz esmu sarakstījusi, jau kādas 200 lapas. Bet, jo vairāk raksta, pēta, jo vairāk jautājumu rodas," atzina Straujuma, norādot, ka dzimtas koka pētīšanā iesaistīti arī radi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas