VIDEO: Dziesma, pēc kuras bijusī Saeimas spīkere pameta dziedāšanas šovu

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 21:25
 
VZ
Eirovīzijas gaidās, piedāvājam noskatīties, kā dzied un spēlē mūsu bijušie un esošie politiķi. Šajā video bijusī Saeimas spīkere Ingrīda Latimira (iepriekš Ūdre) dzied dziesmu, 2007. gadā piedaloties muzikālajā TV šovā "Divas zvaigznes".

Toreiz šovā piedalījās 14 pāri, to vidū arī Ritvars Sunīts (Rinaldo) un Ingrīda Ūdre. Saeimas spīkerei un Rindaldo bija jāsacenšas ar Margaritu Vilcāni un Gunāru Jākobsonu, Olgu Pīrāgs un Tadeušu Surgoftu, Raimondu Vazdiku un Aldi Ozol, Lily un Valdi Melderi, Veroniku Plotņikovu un Māri Grigali, Aishu un Frīdiu, Elli U un frizieri Pēru, Edvīnu Zariņu un Uldi Podnieku, Andri Ābelīti un Ievu Adamss, Andri Ērgli un Martu Selecku, Andri Kiviču un Annu Lieckalniņu, Valteru Frīdenbergu un Džinu Brišku, Kasparu Zlidinu un Karlīni Štālu.

TV šova "Divas zvaigznes" raidījumā, kas bija veltīts valsts svētkiem, bijusī Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre un Rinaldo nodziedāja patriotisko dziesmu "Šeit ir Latvija" . Tā bija I. Ūdres pēdējā šajā šovā dziedātā dziesma. Pēc tās viņa šovu pameta.

Šovā uzvarēja Šovā "Divas zvaigznes" uzvarēja Māris Grigalis un Veronika Plotņikova.

Žurnāls "Vakara Ziņas" raksta, ka bijusī Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Latimira (agrāk Ūdre) pēc darbības politikā ieņēma Latvijas Zvērinātu revidentu asociācijas (LZRA) valdes locekles amatu. Par dāmu, kas savulaik sevi spilgti pieteica politikā, pēdējā laikā medijos parādās arvien mazāk ziņu. Ingrīda Latimira saka - cilvēki viņu joprojām atceras. Vairāk šeit.

Kā dzied un spēlē citi bijušie un esošie politiķi var redzēt un dzirdēt šeit:

VIDEO: Ivars Godmanis savulaik uzstājās kopā ar slaveno "Queen"

VIDEO: Pavļuts spēlē, Kariņš dzied

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas