Aminata saslimusi ar Covid-19; kas būs ar piedalīšanos Supernovā?

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 18:50
 
Publicitātes foto
"Dažreiz dzīvē lietas notiek ne tā, kā plānots, un diemžēl es esmu saslimusi...", vēsta Aminatas ieraksts Instagram. Aminatai šodien vajadzēja kāpt uz Supernovas skatuves.

Covid-19 simptomi viņai bija parādījušies šīs nedēļas sākumā. Šobrīd Aminata atrodas pašizolācijā un, ja viss būs labi, viņa varēs iet ārā nākamās nedēļas nogalē.

"Tas nozīmē, ka šodien nevarēšu piedalīties Supernovā, atrodoties uz skatuves LTV studijā ar pārējiem dalībniekiem. Šķiet ironiski, ka visus šos gadus turējos vesela un ne reizi nebiju pārslimojusi… Un pirmo reizi saslimu tieši pirms tik svarīga notikuma savā karjerā. Tomēr, esmu gatava izmantot vienīgo iespēju, kas man ir - uzstāties āttālināti, no mājām! Šobrīd, tas ir vienīgais veids…

Man ir saslimšanas simptomi, bet es tik un tā vēlos pārstāvēt savu dziesmu “I’m Letting You Go”, cik vien labi spēšu. Es atvainojos visu skatītāju priekšā, ka nespēšu šodien sniegt pilnvērtīgu priekšnesumu, un ceru uz jūsu sapratni!
Paldies par to milzīgo atbalstu, ko es jau esmu saņēmusi, tas man tiešām nozīmē daudz," raksta Aminata.

Portāls NRA jau vēstīja, ka dziesmas “I'm Letting You Go” autore ir pati Aminata, producents - Kim W. Tā stāsta par diviem cilvēkiem, kuri vairs nejūt romantisku mīlestību viens pret otru. “Šķiršanās vienmēr ir sāpīga, it īpaši, ja kopā pavadīti daudz gadi. Šķirties ir bail, jo nevar zināt, kas sagaida nākotnē, turklāt ar otru cilvēku esi saaudzis kopā un nevari iedomāties savu dzīvi bez viņa, vai arī viņa dzīvi bez tevis. Domas par to, ka tavs cilvēks satiks kādu citu, ir sāpīgas. Tas ir egoistiski, bet mēs vienalga paliekam attiecībās, un tad tās jau vairāk izskatās pēc atkarības nevis mīlestības, bet vienīgā iespēja atbrīvoties no šīs atkarības ir būt drosmīgam un spert šo soli - ļaut otram cilvēkam un arī pašam sev būt laimīgiem. Tas nenozīmē, ka mīlestībai ir jābeidzas, varbūt, ka tā kļūst citādāka,” par singlu stāsta Aminata.

Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa “Supernova 2022” pusfināla tiešraidē 'šodien 17 dalībnieku sacentīsies par tikšanu fināla Top 10, no kurienes pavērsies ceļš uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Turīnā. Vairāk var izlasīt šeit.

View this post on Instagram

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas