Kādu slavenu cilvēku nāves paredzēja Vanga?

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 12:13
 
Reuters/Scanpix/Leta
Slavenajai bulgāru pareģei šī gada 31. janvārī apritētu 111 gadi. Viņa paredzējusi daudzu slavenu cilvēku nāves, ieskaitot savējo, raksta "5-TV.ru".

Vanga brīdinājusi par slepkavības mēģinājumu pret ASV prezidentu Džonu Kenediju četrus mēnešus pirms traģiskā incidenta. Kā zināms, Džonu Ficdžeraldu Kenediju 1963. gadā noslepkavoja.

Gašreģe pareģojusi arī princeses Diānas nāvi, kad vērojusi viņas un prinča Čārlza kāzu ceremonijas pārraidi. "Šīs kāzas nogalinās meiteni," teikusi Vanga. Diāna gāja bojā traģiskā autoavārijā 1997. gada 31. augustā.

Vanga pareģojusi arī bijušās Indijas premjerministres un Mahatmas Gandija meitas Indiras Gandijas nāvi. "Kleita. Kleita viņu nogalinās. Es redzu dzelteni oranžu kleitu dūmos un ugunī," vēstījis pareģojums. Slepkavības dienā - 1984. gada 31. oktobrī - Indira bija ģērbusies safrāna krāsas sari, zem kura viņa nebija uzvilkusi ložu necaurlaidīgu vesti. Viņu nogalināja pašas miesassargi, kad viņa bija ceļā uz Ņūdeli, lai tiktos ar angļu rakstnieku un aktieri Pjotru Ustinovu. Astoņi šāvieni trāpīja politiķei dzīvībai svarīgos orgānos.

Kad Vanga komentēja princeses Diānas gaidāmo nāvi, zīlniece nosaukusi arī savu nāves datumu. Viņa paziņoja, ka nomirs gadu pirms princeses un Diāna redzēs viņu mirstam. "Viņa dzirdēs par manu nāvi, bet mēs mirsim kopā," pareģojusi Vanga. Bulgāru zīlniece nomira 1996. gada 11. augustā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas