Īlons Masks jaunietim, kurš soctīklos izseko viņa lidmašīnu, piedāvājis iespaidīgu darījumu

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 20:50
 
Reuters/Scanpix
Miljardieris, pasaules bagātākais cilvēks Īlons Masks kādam 19 gadus vecam jaunietim piedāvājis lielu atlīdzību par to, lai viņš dzēstu kādu mikroblogošanas vietnes "Twitter" kontu, ziņo "The Guardian".

Īlons Masks 19 gadus vecajam studentam piedavājā piecus tūkstošus dolārus, lai viņš dzēstu "Twitter" kontu.

Jaunietis vārdā Džeks Svīnījs "Twitter" izveidoja kontu, kurā iespējams sekot līdzi Maska privātās lidmašīnas atrašanās vietai.

Miljardieris, pamanot šādu kontu "Twitter", uzreiz piedāvāja jaunietim darījumu. "Vai jūs to varat izdzēst? Tas ir drošības risks. Kā būtu, ja par šī konta dzēšanu saņemtu 5 000 dolāru," privāti jaunietim rakstīja Masks.

Par spīti dāsnajam piedāvājumam, jaunietis vēlējās iegūt lielāku summu. Viņš vaicāja miljardiem, vai tas būtu gatavs maksāt 50 000 dolāru. "Vai ir kāda iespēja to palielināt līdz 50 000 dolāriem. Tas būtu liels atbalsts studijām un, iespējams, es varētu iegādāties automašīnu, varbūt pat [Tesla] Model 3?"

Īlons Masks solījās apdomāt jaunieša piedāvājumu, tomēr viņš uzsvēra, ka viņam nešķiet pareizi maksāt par to, lai konts tiktu slēgts.

Jaunietis atzīst, ka izveidojis šādu "Twitter" kontu, jo ir ļoti liels Īlona Maska fans. Izrādās, ka jaunietis ne tikai seko līdzi Maska lidmašīnas gaitām, bet arī izseko Bila Geitsa un Džefa Bezosa privātās lidmašīnas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas