Trīs horoskopa zīmes, kurām šis februāris būs ļoti veiksmīgs

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 1:30
 
pexels.com
Šīm trim horoskopa zīmēm zvaigznes sola lielisku februāra mēnesi, raksta dzīvesstila portāls "YourTango".

Lauva

Lauvas februāra vidū sajūtīsies kā gluži jauns cilvēks. Tas, kas agrāk bija pagrūtinājums, nu šķitīs tālu pagātnē un viņi sapratīs, ka dzīvē ir lietas, kuras viņi ir paveikuši un tās vairs nav jāturpina. Piemēram, ja Lauva ir pievērsusies veselīgam dzīvesstilam, tad turpmāk tas vairs neprasīs tik lielu piepūli un piedomāšanu. Ir pienācis laiks doties tālāk. Īpaši veiksmīga diena būs 15. februāris, kad Lauvas jutīsies atbrīvotas un tās pārņems viegluma sajūta.

Ūdensvīrs

Jau mēneša sākumā Ūdensvīri jutīsies veselīgāki un pozitīvāki. Jauns mēness Ūdensvīrā 1. februārī ievedīs viņus cerību pilnā pasaulē, turklāt šīs nav tukšas cerības - tie ir piepildāmi sapņi. Ūdensvīri sapratīs savas vājās puses un spēs labāk koncentrēties uz savām spēcīgajām. 11. februārī Ūdensvīri kopā ar savu partneri var nolemt doties piedzīvojumos. Savukārt 16. februārī, kad gaidāms pilnmēness, Ūdensvīri var gūt iedvesmu sava sapņa īstenošanai.

Zivis

Viņu instinkti ir tik precīzi, ka nesatraucoties spēs izvēlēties pareizo ceļu. Zivis februārī spēs sasniegt iecerēto. Šī "slēptā" enerģija ir domāta, lai Zivis spētu dziedināt senas brūces un apņēmīgi pārvarētu šķēršļus. Arī personīgajā dzīvē Zivīm februāris būs veiksmīgs mēnesis, jo viņas ieskaus cilvēki, kuri tās atbalsta. Mēneša beigās Zivis jutīsies mundras un stipras, kā arī gatavas nākamajam savas dzīves posmam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas