Nikolas Krištopanes ieraksts par vecumu izsauc plašu rezonansi

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 13:43
 
Ekrānuzņēmums
Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar atziņu un aicinājumu visiem, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu.

Nikola dažus mēnešus pirms savas 30. dzimšanas dalījusies ar atziņu un aicinājumu tiem, kuriem vēl ir divdesmit gadu.

"Reāli, 20-somethings es gribu jums pateikt vien to, ka 20tie paiet ātrāk nekā iedomāsities. Es reāli esmu pateicīga sev, ka ļoti daudz piedzīvoju pirms saviem 30 (vēl palikuši 7 mēneši), bet es jums teiktu - tiešām nesteidzaties precēties, bērnus, pilnveidojiet sevi un izbaudiet," raksta jaunā sieviete.

Viņa sieraksts izpelnījies lielu uzmanību un cilvēku domas dalās - kamēr daļa aktīvi atbalsta šādu dzīves uzskatu, citi pauž pretēju viedokli.

"Zelta vārdi! Man ir vienaudži,kuri jau ir paspējuši apprecēties un izšķirties. Nesaprotu,kur jāskrien,kas deg…" - uzskata Twitter lietotāja.

"Es gribētu ieteikt otrādi. Precēties un bērnus vajag 18-25 gadu vecumā, tad 35-40 dzīve sāks mutuļot," norāda komentāra autors.

"Ne vella. Ja man tagad bērni būtu lieli un es varētu sākt plosīties, tas ne tuvu nebūtu tas brīvības pilnais rokenrols, kas bija jaunībā. Nu nevar pieaugušais TĀ izbaudīt brīvību kā knapi divdesmitgadnieks," uzskata komentāra autors.

"Man šķiet, ka diezgan grūti šo tā objektīvi novērtēt, ja neesi piedzīvojis abus, t.i. gan izdzīvojis bezrūpīgo jaunību, gan laicīgi nodibinājis ģimeni un pēcnācējus. Man personīgi šobrīd ir sajūta, ka bērnu vajadzēja ātrāk, bet kāds cits noteikti domā, ka varēja pagaidīt," pauž komentētājs.

"Nez, man jau liekas, ka vecumam kā tādam nav tik liela nozīme kā sajūtai. Izšķirties ar nav nekas traks, labāk tā nekā visu mūžu gaidīt to īsto un vienīgo," uzskata komentāra autore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas