"Hjū Hefners 5 naktis nedēļā pieprasīja orģijas un ne tikai"; bijušās Playboy meitenes atklāj slēpto

tautaruna.lv 19.janvāris 2022, 19:30
 
Scanpicx
"Viņš patiešām ticēja, ka viņam pieder šīs sievietes." Kā Hjū Hefners piecas naktis nedēļā pieprasīja orģijas, apreibināja sievietes ar narkotikām un katru nedēļu vadīja “Cūku naktis” ar “neglītajām” prostitūtām, Hjū Hefnera slēpto dzīvi atklās seriāls.

Jauni dokumentāls seriāls "Secrets of Playboy", atklās Hjū Hefnera Playboy savrupmājas tumšākos nostūrus.

Dokumentālā filma, kuras pirmizrāde notiks 24. janvārī, atklāj, kā Playboy norises vietas kļuva par rotaļu laukumu narkotiku lietošanai, seksuālai vardarbībai un pat dzīvnieciskumam.

Kā stāsta bijusī draudzene Sondra Teodora, Hefs piecus vakarus nedēļā pieprasīja grupveida seksu: “Tu nevarēji viņu apmierināt. Viņš gribēja vēl un vēl un vēl,"stāsta Sondora.

"Tas bija kā kults. Sievietes bija koptas un viņām lika domāt, ka viņas ir daļa no šīs ģimenes," sacīja Mikijs Garsija, bijušais Playmate veicināšanas direktors.

Hefners, kurš nomira 2017. gadā 91 gada vecumā, vadīja arī iknedēļas pasākumu“Cūku naktis”, kuru laikā viņš ieveda “neglītās” prostitūtas, lai nodarbotos ar seksu kopā ar saviem draugiem. Viņš arī glabāja narkotiku krajumus, kas tika uzskatīti par "vajadzīgu ļaunumu", jo tie lika sievietēm darīt jebko.

Playboy dibinātājs Hjū Hefners bija "vampīrs", kurš manipulēja un piespieda desmitiem jaunu sieviešu piedalīties pazemojošās orģijās, vienlaikus maskējoties par seksuālās brīvības aizstāvi, teikts dokumentālā filmā.

Seriāls iedziļinās Playboy patiesaja dzīvē, publiskojot ekskluzīvas intervijas ar iekšējām personām, tostarp Hjū Hefnera bijušajām draudzenēm Holiju Medisoni un Sondru Teodoru, kā arī bijušo zaķu māti PJ Mastenu.

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas