Beidzot atklāta Reinika saistība ar šī gada Eirovīziju

tautaruna.lv 19.janvāris 2022, 10:06
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Jau vēstījām, ka iepriekš Lauris Reiniks sociālajos medijos mīklaini izteicās par savu dalību Eirovīzijā. Tagad tapis zināms, kāda būs mūziķa saistība ar konkursu.

Kā ziņo Latvijas sabiedriskais medijs, Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" tiešraides šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks.

Dziedātājs par to pavēstījis arī mikroblogošanas vietnē Twitter.

"Ar prieku un atbildību. Nevarēšu te neko tvītot tikai. Bet jūs varēsiet," raksta mūziķis.

Iepriekš sociālajos medijos kāds iedzīvotājs, komentējot šī gada nacionālās atlases dalībniekus, pieminēja L. Reiniku, kurš gan starp dalībniekiem nav redzams. Mūziķis sociālajos tīklos sniedza mīklainu atbildi, ka nevarot vēl zināt, vai viņš patiesi nebūs saistīts ar Eirovīziju.

Kā ziņo lsm.lv, dziesmu konkursa pusfinālā 5. februārī un finālā 12. februārī puse no teikšanas būs skatītājiem īsziņu un telefonbalsojumā, puse - žūrijai. No pusfināla fināla šovam kvalificēsies 10 dalībnieki, kuri būs ieguvuši augstāko vērtējumu, apvienojot skatītāju balsojuma rezultātus un žūrijas vērtējumu.

Iepriekš L. Reiniks piecas reizes piedalījies konkursā "Eirodziesma", apvienības "F.L.Y." sastāvā ar dziesmu "Hello From Marss" 2003. gadā ieguvis 1. vietu un pārstāvējis Latviju Eirovīzijas finālkonkursā, kas notika Rīgā. Vēl piecreiz Laura Reinika sacerētās dziesmas Latvijas un Īrijas nacionālajās atlasēs izpildījuši citi mūziķi. Viņš arī divas reizes - 2000. un 2004. gadā - bijis Latvijas balsojuma paziņotājs Eirovīzijas finālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:18

Jaunākās diskusijas