Covid-19 tests: iedzīvotāji sašutuši par notiekošo labaratorijās

tautaruna.lv 19.janvāris 2022, 11:01
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji diskutē par rezultātu gaidīšanas laiku pēc labaratorijās veikta Covid-19 testa. Kāds testa rezultātu saņem ļoti ātri, kādam jāgaida ilgāks laiks.

Twitter lietotāji sāka diskutēt par kādas sievietes ierakstu, kas nebija saņēmusi atbildi 24 stundas pēc testēšanas.

"Laboratorijas ir uzkārušās. 24h kopš testa nodošanas - Rezultātu nav. Pieraksts uz testu pēc nedēļas," viņa raksta.

Tikmēr arī citi Twitter lietotāji dalās ar novērijumiem, ka labaratorijās ir ļoti daudz cilvēku, ir garas rindas un valda vispārējs haoss.

"Hmm.. no Gulbja atnāca, kā ierasts. Individuālais. Bet nu gāž riņķī testēšanas punktus gan - vakardien bija vesels bars rindā bez pieraksta, jo vajag tagad un tūlīt."

"Tāpēc, ka skolas daudz testē, klases iet karantīnā un atgriežoties visiem testi un tas ir daudz, jo visu laiku par to stāsta, ka skolās saslimstība pieaug."

"Pieņemu, ka šobrīd arī ļoti daudziem skolēniem nepieciešami laboratorijas testi, lai atgrieztos skolā pēc karantīnas. Mūsmājās tieši šonedēļ viens skolēns - kontaktpersona, zinu arī par citām klasēm karantīnā. Tuvākais pieejamais laboratorijas laiks šorīt Rīgā bija - pirmdiena..."

"CL ielogojos, lai atceltu vienu pierakstu uz eksprestestu priekš zobārsta, jo nu jau esmu ar simptomiem, bet man rādījās, ka man nav pierakstu. Sajūta, ka šobrīd netiek galā un īsti nav vērts viņus bakstīt, jo uzkārušies no problēmām."

"Mums atnāca testa rezultāti pēc 32h."

Tikmēr vēl kādā komentārā minēts, ka oficiālais atbildes laiks var būt līdz 36 stundām, uz ko ieraksta autore atbild, ka "paspēja iekļauties".

Tikmēr, kā ziņots, pirmdien Latvijā atklāts līdz šim lielākais Covid-19 gadījumu skaits - 3706.

Latvijā kopumā veikti 18 712 Covid-19 izmeklējumi, bet pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem bijis 19,8%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas