Okolijs par Mairi Briedi: 37 gadus vecs vīrietis, kurš dzenas pēc jauniņas YouTube zvaigznes

tautaruna.lv 19.janvāris 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Gan pašmāju sociālo vietņu lietotāji, gan britu bokseris Lorenss Okolijs pauž neizpratni par Maira Brieža pēdējo laiku uzsaukumiem Džeikam Polam.

Sociālajos tīklos pedējā laikā kritiku un neizpratni raisījuši boksera Maira Brieža savādie video, kuri mēģina izaicināt uz cīņu interneta zvaigzni Džeiku Polu.

Briedis turpina strādāt pie tā, lai Džeiks Pols piekristu savstarpējam boksa mačam. Latvietis liek galdā ne tikai pasaules čempiona jostu, bet arī sola amerikānim izmaksāt iespaidīgas naudas summas - 10 miljonus Pola uzvaras gadījumā vai 20 miljonus, ja Pols uzvarēs ar nokautu, raksta sportacentrs.com.

"Es runāju ar maniem sponsoriem, ar daudziem sponsoriem. Un viņi teica, ka tas ir reāli. Sponsori domā, ka tajā mačā varu uzvarēt, tāpēc piekrita manam priekšlikumam," atklāj Mairis Briedis. "Tas ir traki, taču domāju, ka šāds piedāvājums viņam (Džeikam Polam) varētu patikt."

Mairis Briedis publicējis divus video, pirmajā no tiem Briedis uz sava augšstilba it kā ietetovējis vēstījumu Polam - "Jakes Bad Karma".

Bet otrajā video Briedis apsveic Polu dzimšanas dienā, solot viņam sadot.

Sociālo vietņu lietotāji ir sašutuši un neizpratnē par Brieža jauno tēlu, paužot, ka no tā boksera, kādu iepazina Latvija, maz kas ir palicis. Kas noticis?

Uz jautājumu konkrēti par Brieža tetovējuma video, Okolija talkSPORT.com sacīja: “Es domāju, ka tas (tetovējums) nav īsts. "Es viņam nosūtīšu privātu ziņu un noskaidrošu, vai tas ir īsts vai viltots tetovējums. Jo, ja īsts tetovējums, tas ir apkaunojoši, bet, ja tas viltojums, tas ir apkaunojoši.

Mēs esam profesionāli pasaules čempioni, kas savu dzīvi ir veltījuši sportam - viņš pat ilgāk par mani. Lai tagad pārdotu savu dvēseli, lai saņemtu atzīmes “Patīk” un retvītus, esat savā valstī labi cienīts cilvēks un 37 gadus vecs vīrietis, kurš dzenas pēc 24 gadus vecas YouTube zvaigznes, kurš iesācējs bokseris, tas ir mulsinoši. ”

"Briedis gatavs likt galdā 10 vai 20 miljonus, ja Džeiks Pols, kuram vispār nav nekāda ranga boksā (!!!) , viņu uzvarēs. Toties, māsas vīram, kuram cīņā ar vēzi vajadzīgi 30 000eur, palīdzēt nevar, bet aicina cilvēkus saziedot. Kauns."

"tiešām jocīgi. Zinot, kas veido viņa tēlu, plāno nākamos soļus, šie pēdējā laika izgājieni izbrīna vēl vairāk. Agrāk tač viss bija tik profesionāli, pārdomāti, faktiski bez kaut kādām publiski pamanāmām kļūdām."

"Tieši par šo pašu padomāju. No sākuma patika Briedis, bet tagad pēc tiem visiem gājieniem ar kaut kāda plukatas izaicinājumu. Kaut kā dikti uzspiesti, samāksloti. Manās acīs reitings krīt. Un tā lauzītā angļu valoda, labāk subtitrus uzliktu."

"jautājums nav "KO viņš domā?", bet "VAI viņš domā?" un atbilde, kā redzams, ir nolasāma."

"Jēziņ... nu jau vairs galīgi nav riktīgi. Man liekas, ka pēc zaudējuma Usikam Briedis šādi "aizpeldēja". Un šis cilvēks arī turpmāk stāstīs, cik mēs esam stipra tauta?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas