Atklāj detaļas par baiso vīrieša pašnāvību Daugavpils pusē

tautaruna.lv 19.janvāris 2022, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Bebrenē, netālu no Daugavpils, kāds vietējais iedzīvotājs pagājušajā nedēļā no visiem atvadījies, izdāļājis apkārtējiem savu iedzīvi, vakarā ielauzies vietējās kopmītnēs un izlēcis pa trešā stāva balkonu. Tagad apkārtnē klīst runas par to, kādi bijuši vīrieša motīvi izdarīt pašnāvību un kādēļ izvēlēta vieta, kurā uzturas jaunieši, vēsta “Degpunktā”.

Ceturtdienas, 13. janvāra, vakarā, kad Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās vidusskolas dienesta viesnīcā ritēja klusā stunda, jauniešu uzmanību pievērsa kņada koridorā, pēc kuras kopmītnēs ieradās prāvs skaits operatīvo dienestu, kas vairākas stundas strādāja ēkā un pie tās. Tie, kuri bija drosmīgāki, izgāja ārā un saprata, kādēļ tāds juceklis. Pēcāk arī komandante esot dalījusies ar piedzīvoto.

Kāds vietējais iedzīvotājs ar basām kājām iekļuvis dienesta viesnīcā un taisnā ceļā skrējis uz augšstāviem.

Jaunieši no kopmītnēm stāsta, ka vīrietis ieskrēja kopmītnēs, uzskrēja uz ceturto stāvu, durvis uz balkonu bija ciet, jo šajā stāvā neviens nedzīvo, tad skrējis vēl augstāk, kad komandante viņu noķēra, taču vīrietis izrāvās no viņas tvēriena un pārlēca pār balkona margām. Komandante, kā stāsta kopmītņu iemītnieki, vīrieti notvērusi, bet viņš bija pārlicis kāju pāri norobežojumam un ar visu svaru ticis lejā. Noslīdējis, nevis pārlēcis.

Jaunieši zina stāstīt, ka vīrietim agrāk bijušas problēmas ar alkoholu, bet, kopš sācis doties uz baznīcu, grādīgie dzērieni vairs neesot lietoti. Liktenīgajā dienā Bebrenes iedzīvotāji baznīcā vīrieti satikuši, viņš izteicis vairākas aizdomīgas piezīmes. Piedāvājis vietējiem paņemt viņa mantas, jo viņam tās nebūs nepieciešamas.

“Likās normāls, bet kaut kas bija, gāja uz baznīcu un runāja, citi dzirdēja, ka rīt viss būs, viņš esot teicis. Gatavojās izdarīt pašnāvību. Kā mācītājs teica, varbūt izdega. Labi, ka zem mašīnas nepaskrēja, ka citam cilvēkam vēl kāda nelaime nav bijusi,” spriež vietējā iedzīvotāja.

“Ir diez ko traki, nevarējām aiziet gulēt, visiem fobija. Viens bariņš vienā istabā, otrs bariņš otrā, neviens pēc notikušā nevarēja viens pats istabā pasēdēt,” stāsta jaunieši, norādot, ka no vīrieša teiktā izriet, ka viņš gribējis ar savu rīcību nosodīt kojās dzīvojošos par jauniešu grēkiem. “Viņš ir teicis, ka mēs visi “kojinieki” esam grēkojuši un viņš grib mūs sodīt,”

Kādēļ vīrietis par vietu, kur beigt dzīvi, izvēlējies tieši kopmītnes, īsti skaidrības nav nevienam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:18

Jaunākās diskusijas