Aktieris Intars Rešetins dalās ar sāpīgu pieredzi no vidusskolas

tautaruna.lv 18.decembris 2021, 10:30
 
Romāns Kokšarovs / F64
Kāda mikroblogošanas vietnes “Twitter” lietotāja dalījusies ar nelāgu pieredzi, kuru sagādājusi bērna skolotāja. “Twitter” ieraksts aizsācis diskusiju, kurā iesaistījies arī aktieris Intars Rešetins.

Skolotāji ir tie, kuri ar bērniem pavada ievērojamu dienas daļu. Vecāki, atstājot savas atvases pedagogu pārziņā, vienmēr cer uz atbildīgu un laipnu attieksmi. Tomēr ne vienmēr izdodas rast kopēju valodu un, iespējams, katram ir pieredze ar kādu šīs profesijas pārstāvja negodprātīgu rīcību.

Mamma mikroblogošanas vietnē “Twitter” stāsta, ka viņas astoņgadīgā bērna skolotāja, pēc skolēna jautājuma par nodarbībām pēc stundām, atbildējusi - “Tu neesi mana laika vērts”. Šī atbilde un nedienas ar konkrēto skolotāju, mātei raisījusi pārdomas pat par skolas maiņu.

Diskusijā iesaistījies arī aktieris Intars Rešetins daloties ar savu stāstu no vidusskolas: “Mācījos Rūjienas vidusskolā. 12.klases latviešu valodas eksāmenā bija jāraksta domraksts. Kad bijām visi uzrakstījuši un darbus nodevuši, skolotāja paziņoja frāzi, kas pakrūtē gruzd joprojām: “Atkal jāiet tie murgi lasīt!”.. Ļoti grūti bija sev noticēt, lai stātos @LKAkademija”

“Tāpēc ļoti svarīgi ir pareizas profesijas izvēle! Jaunieši, kuri izvēlas profesijas, izvēlieties tādu profesiju, kas sniegs jums gandarījumu! Un nekad nebaidieties sapņot lielas lietas! Sapņi mēdz piepildīties, mums atliek vien uz tiem tiekties, ” ar savu atziņu dalījies aktieris.

Diskusijā iesaistījās mūziķe Linda Leen: “Droši vien atkarīgs no tā, kas šinī stāstā notika pirms šī teikuma. Mana mamma ir skolotāja visu mūžu, dažāda lieluma skolās, vecuma grupās utt., un tas, ko nācies dzirdēt un piedzīvot no skolēniem, ir dažkārt prātam neaptverami. Viņa gan cieņpilni ar to tiek galā.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas