Jurists par vakcināciju: Nepamet sajūta, ka notiek liels eksperiments ar šīm zālem

tautaruna.lv 18.decembris 2021, 8:14
 
tv24.lv / Ekrānuzņēmums
Jurists un Latvijas Universitātes profesors Ringolds Balodis TV24 raidījumā "Nedēļa. Post scriptum." atklaj savas domas par vakcināciju.

Raidījumā, kuras vadītāja ir Velta Puriņa, jurists Ringolds Balodis komentē situāciju ar vakcinēšanos, ka arī ieskicē problēmas, kuras varētu aktualizēties pēc 15.decembra.

"Stāsts ir tomēr saistīts ar sabiedrības veselību. Un mani pašu nepamet sajūta, ka notiek liels eksperiments ar šīm zālēm, jo pirms tam, kad mēs potējāmies ar divām vakcīnām, neviens neteica, ka pēc pusgada būs trešā. Un tagad potējoties ar šo te trešo balstvakcīnu, neviens nesaka, ka pēc pusgada atkal būs nākamā, " pauž jurists.

Turpinot komentāru par vakcināciju, R. Balodis apgalvo, ka pat tiem, kas vakcinējas nav simtsprocentīga pārliecība, ka viss būs labi.

Vēl piemitinot, ka svarīgakais, runājot par to, kas notiks pēc 15.decembra, ir tas, ko valdība grasās darīt ar skaitliski lielo sabiedrības daļu, kura tomēr atsakās vakcinēties, pat ja tie ir 20 tūkstoši. "Ko tad valdība grib gāzes kameras taisīt un zūmēt vinus nost, ne taču. Cilvēkiem ir liegta iztikšana, " apgalvo R. Balodis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas